نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
722
-
الف
+

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ طرز تهیه «سوپ جواری و سبزیجات»+ویدیو

در این گزارش با طرز پخت «سوپ جواری و سبزیجات» به سبک مردم افغانستان بیشتر آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، با رسیدن فصل سرما و کاهش دمای هوا، مصرف خوراکی‌ های مقوی که از بیماری و سرماخوردگی‌ های زمستانی پیشگیری کنند، بیشتر مورد توجه قرار می‌ گیرد و بنابراین توجه به رژیم غذایی در فصل سرما از اهمیت بسیاری برخوردار است.

گنجاندن سوپ در رژیم غذایی به تامین مواد مغذی و مورد نیاز بدن  در این فصل کمک می‌ کند. یک نمونه از سوپ‌های مقوی در فصل سرماخوردگی در افغانستان سوپ جواری و سبزیجات است.

در این گزارش قصد داریم طرز تهیه سوپ «جواری و سبزیجات» را که پخت آن در بین مردم افغانستان بسیار رواج دارد آموزش دهیم.

مواد لازم: 

جواری(ذرت) 1 عدد

مقداری گشنیز تازه

زردک (هویج) 1 عدد

کارن فلور(نشاسته ذرت) 4 قاشق غذا خوری

سینه مرغ: 400 گرام (گرم)

نخود 1 پیاله 

نمک نیم قاشق غذاخوری 

مُرچ سیاه (فلفل سیاه): 2 قاشق چایخوری

پیاز متوسط 1 عدد

سیر رنده شده 3 دندانه(حبه)

پودر تخم گشنیز:2 قاشق چایخوری

مصالح(ادویه های مخصوص) سوپ مرغ: 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به همراه سیر رنده شده، پیاز خرد شده و مصالح سوپ مرغ درون 1 لیتر آب جوش به مدت 15 دقیقه پخت می کنیم.

سپس سینه مرغ را از داخل قابلمه برداشته و نخود، زردک خرد شده و جواری (ذرت) را به همراه 2 گیلاس آب جوش و مُرچ سیاه و پودر تخم گشنیز خوب هم زده و در ب قابلمه بسته تا به مدت 10 دقیقه خوب بپزیرد.

در این مرحله مقداری سس سویا و کچاپ نیز می توانید به مواد بیافزایید.

سینه مرغ پخته شده را خرد کرده و به مواد در حال پخت اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا غذا به مدت 5 دقیقه دیگر هم پخته شود.

در این مدت نیم گیلاس آب را به کارن فلور(نشاسته ذرت) اضافه و خوب هم می زنیم و سپس به همراه گشنیز تازه خرد شده به سوپ اضافه کرده و خوب ترکیب می کنیم.

برای تزئین سوپ «جواری و سبزیجات» می توانید از سس سویا و کچاپ نیز استفاده کنید.

م ا 

نظر شما
ارسال نظر