نشرات زنده
فارسی English عربي
5144
-
الف
+

طرز تهیه «چپاتی»؛ نان مزه دار افغانستان+ویدیو و تصاویر

درا ین گزارش با طرز تهیه «چپاتی» یکی از نان های مزه دار افغانستان آشنا می شوید.

00:00
00:00
Download

به گزارش آی فیلم 2، «چپاتی» یا پرکی(لواش) از نان های مزده دار افغانستان است که پخت آن ساده و آسان می باشد؛ این نوع نان معمولا در هندوستان و پاکستان نیز پخت می شود.

مواد لازم:

آرد: 500 گرام

خمیر مایه: 2 قاشق غذاخوری

بوره(شکر): 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا خمیرمایه و بوره(شکر) را در ظرفی ریخته و در آب شیرگرم(ولرم) حل کرده و سپس آرد، نمک و روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم.

سپس به مدت 1 ساعت خمیر را پوشانده و اجازه می دهیم تا خمیر آماده شود.

بعد از 1 ساعت خمیر را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده سپس با آردگز(وردنه) هموار می کنیم.

سپس خمیر هموار شده را در ظرف چدنی روی حرارت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه پخته می کنیم.

ویدیو: آشپزخانه مزار

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر

طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کریم رول»+ویدیو

 

ع ا

نظر شما
ارسال نظر