به گزارش آی فیلم 2، با نزدیک شدن به عید سعید فطر، در افغانستان انواع غذاها، شیرینی ها و تنقلات آماده و طبخ می شود که این غذاهای محلی و شیرینی های سنتی مختلف با طعم و عطری خوشایند همراه بوده و هر کدام با فرهنگ و سنت های این کشور درهم آمیخته است.
«کریم رول» یکی از شیرینی های مردم افغانستان است که در تمام ایام سال اماده می شود اما در اعیاد مختلف جایگاه ویژه ای دارد.
در ادامه، با طرز تهیه این شیرینی مزه دار و پر طرفدار آشنا می شوید:
مواد لازم:
آرد: 375 گرام
خمیر مایه: 10 گرام
کریم(خامه): 1 پیمانه
مسکه(کره): 100 گرام
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
وانیلین شکر: 1 قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
بوره(شکر): نصف پیمانه
پودر پسته: به مقدار ضرورت
شیر: نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ، شیر، روغن، بوره، خمیر مایه و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و آرد را به آن اضافه می کنیم.
سپس مواد را مخلوط کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم و بعد از آن اجازه می دهیم تا 30 دقیقه خمیر کاملا آماده شود.
بعد از 30 دقیقه خمیر را همراه آشگز(وردنه) هموار کرده و سطح خمیر را به مسکه(کره) آب شده آغشته کرده و خمیر را به صورت لایه لایه دراورده به مدت 10 دقیقه اجاازه می دهیم تا مسکه به خورد خمیر برود.
در مرحله بعد دوباره خمیر را هموار کنید و آن را به صورت نوار های مساوی برش دهید.
سپس خمیر های را به دور لوله یا استوانه بپیچید و آن ها را به مدت 20 الی 25 دقیقه در داش(فر) در دمای 180 درجه پخته کنید.
برای داخل شیرینی ها کریم(خامه) و بوره را چند دقیقه مخلوط کرده و داخل شیرینی ها را پر کرده و با پسته تزئین می کنیم(دقت داشته باشید حتما شیرینی ها سرد شده باشند، در غیر این صورت، کریم(خامه) آب می شود).
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو
«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو
طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو
طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو
طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی
طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر
طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
ع ا