نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1846
-
الف
+

طرز پخت «دلمه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

در این گزارش با طرز تهیه «دلمه» آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، «دلمه» یکی از انواع غذاهای قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه مرچ و بادنجان سیاه در ادامه با ما همراه باشید.

دلمه

مواد لازم: 

بادنجان سیاه: ا عدد

دلمه رنگی: 3 عدد

بادنجان رومی: 1 عدد

گوشت چرخ کرده: 250گرم

سیر: 2حبه

پیاز: 2 عدد

برنج : 2 پیمانه

سبزی دلمه: 400 گرم (جعفری، مرزه، گندنا(تره)، شبد، نعنا، ترخان، پیازچه)

دال نخود (لپه): 100 گرم

نمک، مرچ سیاه و زرد چوبه

طرز پخت:  

پیاز ها را نگینی خرد می کنیم و داغ روغن تفت می دهیم، سپس دو حبه سیر را خرد و به مواد اضافه می کنیم در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

دلمه

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، مرچ سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. در ادامه دال نخود(لپه) را که  قبلا خوب آب پز شده را به مواد اضافه می کنیم.

دلمه

سپس سبزیجات دلمه را که خرد شده به مواد داخل ماهی تابه می افزائیم و خوب تفت می دهیم.

دلمه

حالا بالای مرچ دلمه ای ها را برش زده و کنار می گذاریم. در ادامه قسمت های اضافی داخل فلفل ها را خارج می کنیم. 

برنج را داخل آبی که از قبل جوش آمده می ریزیم تا بپزد و سپس آبکش می کنیم.

برای آماده کردن سس دلمه یک پیاز را به همراه یک بادنجان رومی در داخل روغن به همراه زرد چوبه، نمک و مرچ سیاه خوب سرخ می کنیم.

دلمه

در مرحله بعد برنج و مخلوط گوشت و سبزیجات پخته شده را با هم خوب مخلوط می کنیم و داخل مرچ دلمه و بانجان سیاه که از قبل داخل آنرا خالی کردیم می ریزیم. 

دلمه

سپس مرچ های دلمه شکم پر را داخل ماهی تابه ای که در آن  پیاز و بادنجان رومی را سرخ می کنیم می چینیم و برای اینکه زودتر پخته شود مقدای آب داخل ماهی تابه می ریزیم.

دلمهدلمه

 پس از اینکه پخت مرچ دلمه ها به پایان رسید، آن ها را درون ظرف سرو می چینیم و باقیمانده سس را روی دلمه ها ریخته و سرو می کنیم.

دلمه

بیشتر بخوانید:

طرز پخت «اوشی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

درخشش «مژگان مقدم»، سرآشپز «دسترخوان آی فیلم» در مسابقات گاسترونومی ترکیه

طرز پخت «اشکنه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «فسنجان» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو

دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو

زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر

نظر شما
ارسال نظر