به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت دهم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «کوکو» یکی از رایج ترین و ساده ترین انواع غذا در ایران آشنا می شوند.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
ترکاری کوکو(سبزی کوکو): 300 گرام
سیر: 2 حبه
تخم مرغ: 8 عدد
کچالو(سیب زمینی»: 500 گرام
لوبیا سبز: 100 گرام
آرد: 1 قاشق غذاخوری
زرشک: 1 قاشق غذاخوری
پیازداغ: به مقدار لازم
چهارمغز(گردو): 4 عدد
مصالح(ادویه): نمک، مرچ سیاه(فلفل سیاه)، زردچوبه، دارچین و زعفران
طرز تهیه:
قبل از پخت کوکو، ترکاری(سبزی) و سیر را خرد کرده و کچالو(سیب زمینی) را آبپز می کنیم.
سپس کچالوها را رنده کرده و همراه مصالح، تخم مرغ و لوبیا سبز پخته شده و به خوبی مخلوط می کنیم.
برای کوکوسبزی، سبزی خرد شده را همراه تخم مرغ و مصالح مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد مواد تهیه شده را در تابه نچسب سرخ می کنیم.
برای تهیه کوکوی دو رنگ، ابتدا مخلوط کچالو، زرشک، پیازداغ و مخلوط کوکوسبزی را در یک تابه روی حرارت ملایم پخته می کنیم.
در پایان اجازه می دهیم تا کوکوها به خوبی سرخ و آماده سرو شوند.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا