نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
2736
-
الف
+

چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر

درا ین گزارش با طرز تهیه «آش رشته ایرانی» آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «آش رشته» یکی از مشهورترین و در عین حال پرطرفدارترین آش ها در ایران است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی استفاده می‌شود.

همچنین گاهی در مهمانی‌ها، در فصل زمستان یا در مراسم افطار در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود.

مواد لازم:

لوبیا سفید: 1 پیمانه

لوبیا سرخ (چیتی): 1 پیمانه

نخود: 1 پیمانه

عدس: 1 پیمانه

سبزی آش: 500 گرام

پیاز: 2 عدد

سیر: 6 دندانه

رشته آش : به مقدار ضرورت

نمک، زردچوبه، مرچ سیاه و سرخ: به مقدار ضرورت

روغن: به مقدار ضرورت

کشک: به مقدار ضرورت

نعناع خشک : به مقدار ضرورت

طرز تهیه:

در ابتدا نخود، لوبیا و عدس را در ظرفی ریخته و اجازه می دهیم خیس بخورد.(از شب قبل حبوبات را بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخ شان رفع شود، راحت تر پخته شوند) سپس به مدت 3 ساعت پخته می کنیم.

در مرحله بعد سبزی آش را با دقت شسته و خرد می کنیم.

سپس پیازها را خرد کرده و تا زمانی که طلایی شوند سرخ می کنیم. در مرحله بعد نعناع و زردچوبه ره به آن اضافه کرده به مدت چند دقیقه سرخ می کنیم.

در قدم بعد پیاز داغ را اضافه کرده و 3 پیمانه آب را به همراه نمک و مرچ(فلفل) به آن اضافه می کنیم.

سبزی آش را به اضافه کرده(سعی کنید درب ظرف بسته نباشد تا رنگ آش خوب شود) و رشته آش را در ظرف ریخته و به مدت 2 ساعت پخته کنید.

بعد از 2 ساعت آش رشته اماده است و می توانید با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزیین نموده نوش جان کنید.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر

طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

ع ا

نظر شما
ارسال نظر