به گزارش آی فیلم 2، بامیه از جمله سبزیجاتی که به شیوه های مختلف پخته می شود و طرفداران بسیاری دارد، اما «خوراک بامیه» که در افغانستان طبخ می شود، بدون گوشت آماده می شود که مزه دار و تند است.
مواد لازم:
بادنجان رومی(گوجه فرنگی) : 3 عدد
مرچ تازه(فلفل تازه): 200 گرام
سیر : 3 دندانه
روغن : نصف پیمانه
پیاز : 1 عدد
رب : 2 قاشق غذاخوری
نمک : یک و نیم قاشق چایخوری
تخم گشنیز : 1 قاشق چایخوری
مرچ(فلفل) : نصف قاشق چایخوری
مرچ سیاه(فلفل سیاه): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
بامیه : 700 گرام
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا 3 عدد بادمجان رومی، 3 دندانه سیر و 2 مرچ تازه را در مخلوط کن ریخته و آن ها را خوب مخلوط می کنیم.
سپس نصف پیمانه روغن را در دیگ ریخته و 1 عدد پیاز را به صورت خرد شده را همراه رب به آن اضافه می کنیم.
در مرحله مخلوط بادنجان رومی و سیر را به آن اضافه کرده و نمک، تخم گشنیز، (فلفل)، مرچ سیاه(فلفل سیاه) و پودر سیر با آن مخلوط می کنیم.
سپس بامیه ها را اضافه کرده و با افزودن آب لیمو و چند مرچ تازه در دیگر بخار به مدت 20 دقیقه پخته کرده بعد از 20 دقیقه غذای شما آماده شده است.
ویدیو: آشپزخانه مزار
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو
«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو
طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو
طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو
طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی
طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
ع ا