نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
2695
-
الف
+

طرز پخت «خوراک بامیه» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

درا ین گزارش با طرز تهیه «خوراک بامیه» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، بامیه از جمله سبزیجاتی که به شیوه های مختلف پخته می شود و طرفداران بسیاری دارد، اما «خوراک بامیه» که در افغانستان طبخ می شود، بدون گوشت آماده می شود که مزه دار و تند است.

مواد لازم:

بادنجان رومی(گوجه فرنگی) : 3 عدد
مرچ تازه(فلفل تازه): 200 گرام
سیر : 3 دندانه  
روغن : نصف پیمانه 
پیاز : 1 عدد
رب : 2 قاشق غذاخوری
نمک : یک و نیم قاشق چایخوری
تخم گشنیز : 1 قاشق چایخوری
مرچ(فلفل) :  نصف قاشق چایخوری 
مرچ سیاه(فلفل سیاه): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
بامیه : 700 گرام
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا 3 عدد بادمجان رومی، 3 دندانه سیر و 2 مرچ تازه را در مخلوط کن ریخته و آن ها را خوب مخلوط می کنیم.

سپس نصف پیمانه روغن را در دیگ ریخته و 1 عدد پیاز را به صورت خرد شده را همراه رب به آن اضافه می کنیم.

در مرحله مخلوط بادنجان رومی و سیر را به آن اضافه کرده و نمک، تخم گشنیز، (فلفل)، مرچ سیاه(فلفل سیاه) و پودر سیر با آن مخلوط می کنیم.

سپس بامیه ها را اضافه کرده و با افزودن آب لیمو و چند مرچ تازه در دیگر بخار به مدت 20 دقیقه پخته کرده بعد از 20 دقیقه غذای شما آماده شده است.

ویدیو: آشپزخانه مزار

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

ع ا

نظر شما
ارسال نظر