نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
11712
-
الف
+

طرز تهیه «چپلی کباب» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «چپلی کباب» غذای مزه دار افغانستانی آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، این روزها غذاهای محلی افغانستانی در بین غذاهای مدرن و غربی جایگاه سابق خودشان را حفظ کرده و علاقه مندان خاص خود را دارند .

در افغانستان غذاهای محلی زیادی مانند منتو، آشک، قابلی پلو، بولانی و غیره وجود دارد که اغلب خانواده ها این غذاها را به شکل یک وعده غذایی  طبخ می کنند و خیلی وقت ها هم دوستان و خویشان خود را برای خوردن این غذاها که به غذاهای هوسانه هم یاد می شوند دعوت می کنند.

«چپلی کباب» یکی از غذاهای محلی مردم افغانستان است که نقش اصلی را در این غذا گوشت تازه ایفا می کند.

در ادامه گزارش، با طرز تهیه این غذای مزه دار آشنا می شوید:

مواد لازم :

گوشت گوساله یا گوسفند 1 كيلو گرام

2 عدد پياز متوسط

نیم دسته گشنیز تازه

2 عدد بادنجان رومی

2 عدد تخم

3 دندانه سیر

3 عدد مرچ تازه سبز

نیم پیمانه آرد تر ميده (سفيد)

1 پیمانه آرد نخود

1 قاشق غذا خوری زنجبيل تازه

1 قاشق چای خوری مصالح چپلی كباب 

زردچوبه، تخم گشنیز، نمک،مرچ سرخ و مرچ سياه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

این غذا بر عکس آشک و دیگر غذای های هوسانه که در چند مرحله درست می شوند، در یک مرحله تمامی موادش با یکدیگر مخلوط و طبخ می شود.

در ابتدا پیاز، و بادنجان رومی را نگینی ریزه می کنیم و با گشنیز تازه که از پیش میده کرده ایم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

لازم به ذکر است که آب بادنجان رومی را پیش از اضافه کردن با دست می گیریم و در مواد اضافه می کنیم.

در ادامه زنجبیل و مرچ تازه را به همراه دیگر طعم دهنده های خشک اضافه کرده و به خوبی مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم.

آرد تر میده به همراه آرد نخود را با 2 عدد تخم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بعد از نیم ساعت استراحت، مواد را به ابعاد دلخواه در کف دست پهن کرده و یک بادنجان رومی خرد شده روی آن قرار می دهیم و در روغن از پیش داغ شده می اندازیم تا سرخ شود.

چپلی کباب شما آماده است تا نوش جان کنید.

توجه کنید که می توانید این غذا را به دلخواه خود تند نوش جان کنید مثلا اگر غذای تند و تیز دوست دارید تعداد مرچ سبز تازه را بیشتر کنید یا مرچ خشک را زیادتر به مواد اضافه کنید.

اگر در کوچه و پس کوچه های شهر های افغانستان بروید این غذا را می توانید کاملا به صورت سنتی نوش جان کنید.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

ف ا / ب م

نظر شما
ارسال نظر