به گزارش آی فیلم 2، موسیقی، یکی از هنرهایی است که تلاش کرده در موقعیتهای مختلف رسالت خود را به خوبی انجام دهد و دغدغهمند عمل کند؛ به طوری که یکی از موضوعاتی که این روزها، کلیدواژه و تیتر بسیاری از رسانه ها است و مظلومیت آن بیش از پیش به همه جهانیان ثابت شده فلسطین است که مردم آن نماد مقاومت و صبر هستند.
این موضوع را میتوان بیش از پیش در جنگ نابرابری مشاهده کرد که نه تنها در این مدت، بلکه سال ها است رژیم صهیونیستی آتش آن را به جان و خانمان این مردم مظلوم انداخته و به همین دلیل، از هیچ تلاشی برای ظلم بیشتر به مردم این سرزمین فروگذار نبوده است.
بنابراین، در همه این سال ها، موسیقی هم به میدان آمده است و خوانندگان و آهنگسازان ایرانی سعی کرده اند با خلق آثار مختلف موسیقایی سهم و دِین خود را به مردم فلسطین ادا کنند و با مردم ستمدیده فلسطین هم صدا شوند تا بلکه فقط گوشهای از مقاومت، صبر و مظلومیت مردم فلسطین و تلاشهای بی شائبه آنها برای نگه داشتن سرزمین اجدادی شان را در قالب موسیقی به گوش برسانند.
«محسن چاوشی» یکی از آوازخوان هایی که در همه سالهای فعالیت خوانندگی و موسیقایی اش، با توجه به موقعیتهای مختلف به خلق آثاری ماندنی پرداخته است که از آن جمله میتوان به اثری برای فلسطین اشاره کرد.
یکی از آثار متفاوتی که از چاوشی در سالهای اخیر منتشر شد، ترانهای از «امیر ارجینی» به نام «فلسطین» است که بعد از تولید و انتشارش همچنان جزو آثار پرمخاطبی است که با موضوع روز جهانی قدس و دفاع از حقوق مردم فلسطین به کرات از رسانههای مختلف شنیدهایم.
او در این اثر کوشیده بر اساس روایت شاعرانه «امیر ارجینی» از ماجرای اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی شمایلی احساسی از فضایی را پیش روی مخاطب قرار دهد که وجوه انسانی و آرمان گرایانه اش بیش از هر دیدگاه و اندیشه دیگری ذهن مخاطب را با خود درگیر میکند.
«چاوشی» در این پارچه که ابتدای آن با یک آوای حزنانگیز و نوحهسرایانه آغاز میشود، از دنیایی گله میکند که دوست دارد هرچه زودتر ظلم و ستم از آن رخت برببندد. وی در روایت موسیقایی خود از فلسطینی میگوید که روزگاری شبهایش پر از نور شده و چشمان دشمنانش کور؛ او از مبارزهای سخن میگوید که برای آزادی و ساختن دوباره فلسطین ساکت نمینشیند، میجنگد و فلسطین زیبا را میسازد.
در ویدیوی بالا آهنگ «آه ای فلسطین» را با صدای «محسن چاوشی» شنونده هستید.
«محسن چاوشی حسینی» زاده 8 اسد(مرداد) 1358 هجری خورشیدی در خرمشهر ایران، آوازخوان، ترانهسرا، کمپوزر، تهیهکننده موسیقی و تنظیمکننده در سبکهای پاپ و راک است.
محسن چاوشی فعالیت رسمی خود را در زمینه موسیقی در سال 1382 با آلبوم «نفرین» آغاز کرد و پس از اخذ مجوز در سال 1387 آلبوم «یه شاخه نیلوفر» را منتشر کرد.
از وی تاکنون بیش از 200 قطعه موسیقی شنیده شده که شامل 11 آلبوم رسمی و نیز چندین تکآهنگ است.
آقای چاوشی تیتراژ سریال های «بانوی عمارت»، «سایه بان»، «دلدار»، «شهرزاد»، «هم گناه»، «خسوف»، «رهایم کن» و «زخم کاری» را خوانده است.
وی تاکنون جوایز مختلفی از جشنوار های مختلف کسب نموده که جایزه بهترین دستاورد ویژه هنری برای پارچه «مریض حالی» از پنجمین دوره جشنواره جام جم برای تیتراژ سریال «سایه بان» از جمله آنها بوده است.
همچنین این هنرمند ایرانی برای «امیر بی گزند» (1395) موفق به دریافت جایزه باربد بهترین آلبوم پاپ از سی و دومین جشنوارهٔ موسیقی فجر شده است.
م ا