نشرات زنده
فارسی English عربي
70
-
الف
+

برگزاری جشنواره فرهنگ ملل با حضور افغانستان در بوشهر+ ویدیو

دومین جشنواره فرهنگ ملل در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور دانشجویان از 8 کشور از جمله افغانستان گشایش یافت.

به گزارش آی فیلم 2، دومین جشنواره فرهنگ ملل با حضور دانشجویان کشورهای اوگاندا، کنگو، افغانستان، نیجریه، عراق، ترکمنستان، عمان، ایران و پاکستان برای معرفی هنر، فرهنگ و رسوم خود با ارائه غذا، لباس، ادبیات و صنایع دستی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

 «آرش خسروی» مدیر امور بین‌الملل و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه خلیج فارس بوشهر پیش از ظهر دوشنبه در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره را فرصت مناسبی برای تجمع و حضور دانشجویانی با ملیت‌های مختلف از دانشگاه‌های ایران دانست.

وی افزود: در این جشنواره دانشجویان از کشورهای مختلف فرهنگ، آداب و رسوم و غذای سنتی خود را به نمایش می‌گذارند.

«آرش خسروی» گفت: برنامه‌ها و رویدادهای خوبی در دانشگاه خلیج فارس داریم که شامل مدرسه زمستانه و دیگری تور فناوری دانشجویان و اساتید دانشگاه عمان است.

به گفته «میلاد حیدری» مدیر گروه رشته تأسیسات ساختمان گروه آموزشی مکانیک دانشگاه صنعتی مسقط، این جشنواره دارای اهمیت و تأثیرگذاری بسیار بالایی در تقویت ارتباطات و همکاری‌های مشترک است.

م ا 

نظر شما
ارسال نظر