نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
98
-
الف
+

پارچه مشترک همایون شجریان و سامی یوسف به نام «هستی» منتشر شد

موسیقی مشترک «همایون شجریان» و «سامی یوسف» به نام «هستی» منتشر شد.

به گزارش آی فیلم2، «سامی یوسف» آوازخوان ایرانی-بریتانیایی در صفحه شخصی خود از انتشار یک پارچه موسیقایی جدید با همکاری «همایون شجریان» خبر داد.

این پارچه به نام «هستی» یکی از قطعات آلبوم جدید «سامی یوسف» به نام «اکستازی» (وجد) می باشد که قرار است به زودی منتشر شود.

«سامی یوسف» زاده سرطان (تیر) سال ۱۳۵۹ هجری خورشیدی در تهران است که در 3 سالگی به همراه خانواده‌اش به بریتانیا مهاجرت کرد.

سامی در ۱۸ سالگی به مکتب موسیقی لندن یکی از معتبرترین آکادمی‌های جهان در زمینه موسیقی رفت تا موسیقی را به گونه حرفوی بیاموزد.

سامی یوسف در سال 2003 اولین آلبوم خود را با نام «المعلم» نشر کرد. این آلبوم راک در همان سال با فروشی برابر با 7 ملیون نسخه به صدر جدول آلبوم‌های پر فروش آمریکا و اروپا رسید.

در سال 2008 آلبوم «بدون تو» از سامی یوسف وارد بازار موسیقی شد که به گفته خودش بدون اجازه او و به صورت نسخه کامل نشده عرضه شد.

سومین آلبوم رسمی سامی یوسف که در سال «2010» منتشر شد «هر جا که هستی» نام داشت.

این آلبوم در کشورهای چون انگلستان، مصر، افریقای جنوبی و امارات متحده عربی، از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ ضبط شده است.

سال 2012 میلادی نیز چهارمین آلبوم سامی یوسف با نام «سلام» منتشر شد. 

یکی از معروف‌ترین آهنگ‌های سامی یوسف ترانه «مادر» نام دارد که به زبان فارسی اجرا شده است. او پیش از این، ترانه مادر را به زبان‌های انگلیسی، ترکی و عربی اجرا کرده بود.

سامی یوسف هدفش را ایجاد تفاهم بین فرهنگ‌ها از طریق ترویج ارزش‌های جهانی و تجلیل از روح انسانی می‌داند.

موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانه‌هایی است با مضامین اسلامی و معنوی. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده می‌کند.

سامی یوسف با آلبوم‌هایی که ارایه کرد و اقبالی که از این آلبوم‌ها صورت گرفت از سوی مجله تایم «بزرگترین ستاره راک جهان اسلام» و از سوی گاردین «مشهورترین مسلمان بریتانیایی جهان اسلام» نام گرفت.

مجله «مطالعات رسانه‌ای فراملی» (TBS) نیز در مقاله‌هایی، موزیک ویدیوهای سامی را به عنوان نماد مثبت‌اندیشی و معناگرایی و موسیقی او را به عنوان جایگزین و رقیبی برای جریان غالب موسیقی غربی معرفی و او را تحسین کرد.

ع ا

نظر شما
ارسال نظر