به گزارش آی فیلم2، یکی از رسمهای مردم افغانستان در اعیاد پختن شیرینی می باشد؛ زنان افغانستانی در این ایام شیرینی های مختلفی را تهیه می کنند.
«گوش فیل» یکی از شیرینی های سنتی افغانستان است که در ایام ویژه به خصوص عید فطر آماده می شود.
در بخشی از ویژه برنامه «عیدانه» شبکه جهانی آی فیلم2 به طرز تهیه گوش فیل پرداخته شده است.
طرز تهیه این شیرینی مزه دار بدین شرح است:
مواد لازم:
آرد: 4 پیمانه
تخم مرغ: 5 عدد
کره: به قدر ضرورت
ماست: به قدر ضرورت
سودا پودر(بیکینگ پودر): نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر قند: به مقدار ضرورت
پودر هل: به مقدار ضرورت
پودر پسته: به مقدار ضرورت
طرز تهیه:
برای آماده کردن «گوش فیل» ابتدا کره را در ماهتابه آب نموده و آرد، تخم مرغ، ماست، زعفران، نمک و مقداری وانیل را برای طعم دادن را به روی آن اضافه می کنیم، تمام مواد یکجا شده را با هم خوب مخلوط می نماییم.
در این مرحله خمیر آماده شده را به گلوله های دایروی برابر تقسیم نموده و با آردکز(وردنه) هموار می کنیم تا شکل پارچه های نازک مستطیل را به خود بگیرد.
در ادامه این پارچه های هموار شده آرد را به صورت پروانه ای از لبه های برش شده جمع می کنیم و در بین روغن سرخ می نماییم.
در اخیر تمام شیرینی های آماده شده را با پورد قند و پورد پسته تزئین می کنیم.
در ویدیوی بالا طرز تهیه گوش فیل در برنامه «عیدانه» آی فیلم2 را تماشا می کنید.
برای تماشای ویژه برنامه «عیدانه» آی فیلم2 اینجا کلیک کنید.
سمیه غفوری زاده