به گزارش آی فیلم 2، «کاچی» یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تقویتی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی در کشورهای فارسی زبان تهیه می شود.
در تهیه «کاچی» از انواع طعم دهنده ها و سبزیجات معطر استفاده می شود که همگی دارای خواص درمانی می باشند.
بر این اساس می توان به قدر دلخواه از موادهای چون مغز پسته،مغز بادام و چهارمغز(گردو) در پایان پخت کاچی به صورت ریز خرد شده، نیز استفاده کرد.
در ادامه با نحوه پخت کاچی آشنا می شوید:
مواد لازم:
دو گیلاس آرد سفید
شکر به قدر ضرورت
نیم گیلاس روغن
چهارمغز(گردو) به قدر ضرورت
نمک به قدر ضرورت
گُر(یک نوع شیرینی) به قدر ضرورت
طرز تهیه:
در قدم نخست مقداری از شکر را در دیگ سرخ نموده و با یک گیلاس آب جوش به صورت مایع رنگی در می آوریم. بعد از آن شعله حرارت را کم کرده و آب بیشتر اضافه می نمایم.
هنگامی که آب به حالت جوشیدن رسید آرد را به صورت تدریجی به آن علاوه می نماییم و با خاموش کردن حرارت همراه با میکسر(مخلوط کننده) دستی و یا برقی آرد و آب را مخلوط می نماییم.
مواد را در حرارت ملایم(حرارت کم) می گذاریم تا به صورت آهسته پخته گردد. بعد از نیم ساعت یک قاشق آب سرد و نمک روی آن اضافه می کنیم و به ترتیب شور می دهیم (هم می زنیم).
در مرحله آخر به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه به روی حرارت می گذاریم.
بعد از آماده شدن کاچی، در یک دیگ جدا روغن سرخ کرده و کاچی را با انواع طعم دهنده ها از قبیل چهارمغز و یا گُر تزیین می کنیم.
سمیه غفوری زاده