نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
921
-
الف
+

طرز تهیه «چتنی گشنیز»+ویدیو

درا ین گزارش با طرز تهیه «چتنی گشنیز» یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه افغانستانی آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، چاتنی یا چَتنی یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه در غذاهای آسیای جنوی مثل هند، پاکستان و افغانستان است که به عنوان سُس هم در کنار غذاهای دیگر سرو می شود.

چتنی انواع مختلفی مثل چتنی گشنیز، چتنی گوجه، چتنی فلفل دلمه ای، چتنی خیار شور و .. دارد و مواد اصلی این چاشنی سیر، فلفل و سرکه می باشد.

در ادامه این گزارش با طرز تهیه چتنی گشنیز و نعنا بیشتر آشنا می شوید.

مواد لازم:

2 عدد مُرچ سبز

1 عدد بادنجان رومی(گوجه)

1 عدد لیمو 

4 دانه سیر

یک دسته نعنا و گشنیز تازه

مُرچ سرخ 1 قاشق چای خوری

نمک 2 قاشق چای خوری

1قاشق غذا خوری سرکه 

میزان مواد به کار رفته در چتنی کاملاً سلیقه ای است و بنا به ذائقه خودتان می توانید آن را کم و زیاد یا حذف کنید.

طرز تهیه:

گشنیزها را داخل مخلوط کن می ریزیم و در ادامه برگ های نعنای تازه را هم به آن اضافه می کنیم.

سپس بادنجان رومی (گوجه) خرد شده را به همراه 2 عدد مُرچ سبز خرد شده و نیز 4 دانه سیر داخل خردکن می ریزیم.

آب لیمو تازه را به همراه 1قاشق غذا خوری سرکه، 1 قاشق چایخوری مُرچ سرخ و 2 قاشق چای خوری نمک به مواد اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا زمانی که یک پوره به دست باید.

مخلوط به دست آمده را داخل ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

این چاشنی در افغانستان معمولاً با  غذاهایی مثل «بولانی» و  «پکوره کچالو» سرو می شود.

م ا 

نظر شما
ارسال نظر