به گزارش آی فیلم 2، «قورمه دل مرغ» یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سبک است که با روش های گوناگون درست شده و آن را هم صورت غذای مستقل با نان و یا با برنج می توان صرف کرد.
این خوراک خوشمزه را در زمان اندک و بسیار سریع می توان آماده کرد و نظر به سلیقه هر فرد متفاوت است.
یکی از شیوه های رایج تهیه قورمه دل مرغ بین مردم افغانستان استفاده از کچالو(سیب زمینی) و سماروق(قارچ) می باشد.
در ادامه با روش پخت این قورمه آشنا می شوید:
مواد لازم:
یک کیلو دل مرغ
دو عدد پیاز متوسط
نمک و مرچ سیاه به قدر ضرورت
زردچوبه و روغن به قدر ضرورت
یک بسته گشنیز تازه
دو قاشق چایخوری رب بانجان رومی (گوجه فرنگی)
طرز تهیه:
برای تهیه قورمه دل مرغ ابتدا دل های مرغ را از وسط نصف کرده و لخته های خون داخل آنها را خارج می کنیم، سپس دل های مرغ را آبکش کرده و به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند.
در این مرحله روغن را سرخ کرده و دل مرغ را به آن اضافه می کنیم بعد از چند دقیقه سرخ شدن، نمک را نیز علاوه می نمایم و مقدار آب انداخته به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بجوشد.
حالا پیازهای رنده شده را نیز به آن اضافه می کنیم و به ترتیب زردچوبه،مرچ سیاه و مصالح دیگ را نیز علاوه کرده و شور می دهیم تا کاملا با گوشت مخلوط گردد.
پس از اینکه گوشت و مواد علاوه شده با هم مخلوط شدند، یک قاشق چایخوری سیر تازه را نیز به آن اضافه می کنیم تا طعم غذا را بهتر نماید.
زمانیکه غذا کاملا پخته شد در آخر گشنیز تازه میده شده را به آن علاوه می نمایم و به مدت چند دقیقه دیگر نیز تفت می دهیم.
در آخر، موقع صرف آن را می توان با سبزیجات و لیمو تزئین نموده و نوش جان کرد.
سمیه غفوری زاده