به گزارش آی فیلم 2، «بامیه» یکی از شیرینی های پر طرفدار و مزه داری است که همانند جلبی در ماه مبارک رمضان در اکثر کشورهای منطقه به شمول ایران، افغانستان و تاجیکستان هنگام افطار مورد استقبال زیاد قرار می گیرد.
در ادامه با روش پخت بامیه آشنا می شوید.
طریقه آماده سازی شربت بامیه:
مواد لازم
400 گرام شکر
200 میلی لیتر آب
چهار دانه هل سبز
یک عدد لیمو ترش
زعفران به قدر ضرورت
توصیه:
برای آماده کردن بامیه، بهتر است حداقل چندساعت قبل شربت آن را درست کنیم تا کاملا سرد شود و بعد از آن اقدام به پخت خود بامیه نماییم.
طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را مخلوط نموده روی حرارت می گذاریم بعد از چند دقیقه هل خرد شده و یک برش از لیمو را نیز به آن علاوه می نماییم. در این فاصله مقداری زعفران به آن اضافه کرده و برای مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بجوشد. در پایان یک قاشق گلاب روی آن انداخته برای دو دقیقه حرارت می دهیم تا آماده گردد.
طرز تهیه خمیر بامیه:
مواد لازم:
140 گرام آرد
یک قاشق چایخوری شکر
50 گرام مسکه(کره)
200 ملی لیتر آب
دو عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
در مرحله نخست، آرد، شکر و مسکه(کره) را با هم در یک ظرف انداخته و روی حرارت می گذاریم. زمانیکه به جوش آمد، آرد را نیز به صورت تدریجی اضافه می کنیم. در این مرحله برای اینکه بهتر مخلوط شود خمیر را از روی حرارت برداشته و با هم مخلوط می نماییم تا کلوله های سفید آرد کاملا محو گردد.
در ادامه خمیر را برای مدت دو دقیقه روی حرارت ملایم(کم) می گذاریم تا پخته شود. سپس به مدت پنج دقیقه دیگر نیز می گذاریم تا سرد شود. در این قسمت تخم مرغ را اضافه نموده و مخلوط می نماییم.
خمیر آماده شده را توسط ماسوره مخصوص بامیه در بین قیف قرار می دهیم و به اندازه های یکسان در بین روغن برش می کنیم.
بعد از آماده شدن، تمام بامیه ها را برای 30 ثانیه در شربت قرار داده و در نهایت صرف می نماییم.
س/ ح ح