نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1050
-
الف
+

آشپزی به سبک مردم تاجیکستان؛ طرز تهیه «نشالا»

در این گزارش با شیوه تهیه «نشالا» خوراکی مخصوص افطار در تاجیکستان بیشتر آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، دسترخوان (سفره) رمضانی مردم تاجیکستان همانند سفره عید بوده و با انواع غذاها و خوراکی ها آراسته می‌شود.

اما «نشالا» از خوراکی هایی است که افراد با هنر و با سلیقه تنها در ماه رمضان و گاهی در روزهای عید و یا در زمان جشن و سرور پخته می کنند.

نشالا از غذاهای اصلی در دسترخوان افطاری خانواده های تاجیک بوده و مردم آن‌ را از بازار، دوکان ها و منازل افرادی که این خوردنی‌ را تهیه می‌کنند، می‌خرند.

به گفته این افراد، با خوردن نشالا نیاز بدن به نوشیدن آب کاهش می‌یابد.

مواد لازم:

یک و نیم پیمانه شکر

یک پیمانه آب 

نصف لیمو ترش

یک عدد تخم مرغ

پودر هل یک قاشق غذاخوری 

گلاب یک قاشق غذاخوری 

طرز تهیه:

برای تهیه شربت نشالا ابتدا یک پیمانه شکر را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار داده و حل کنید تا شکر به خوبی داخل آب حل شود. بعد از 15 دقیقه دو قاشق آب لیمو به آن اضافه می کنیم و بعد از سه دقیقه یک قاشق آب سرد به آن افزوده و پس از چند دقیقه جوشیدن هنگامی که به غلظت کافی رسید اجاق را خاموش کرده و شربت به دست آمده را در یک ظرف ریخته تا به دمای محیط برسد.

نکته: تا حد امکان تلاش کنید که شربت مورد نظر را از یک روز قبل تر آماده نموده و در دمای محیط قرار دهید.

در مرحله بعد سفیده تخم مرغ  را داخل یک ظرف ریخته و به همراه شربت آماده شده با همزن برقی(میکسر) به مدت پنج دقیقه خوب مخلوط کنید.

نیم پیمانه پودر شکر را به مواد افزوده و مجدد با همزن به مدت پنج دقیقه دیگر مخلوط کنید.

یک قاشق پودر هل را به همراه یک قاشق غذاخوری گلاب به مواد اضافه کرده و به مدت سه دقیقه مخلوط کنید.

نشالا آماده شده را به مدت دو هفته می توانید در یخچال نگهداری و مصرف کنید.

م ا / ح ح

نظر شما
ارسال نظر