نشرات زنده
فارسی English عربي
1256
-
الف
+

نحوه پخت «حلیم کابلی» ویژه افطار در ماه مبارک رمضان+تصایر

در این گزارش با نحوه آماده کردن «حلیم» به شیوه مردم کابل آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم2، «حلیم» از جمله غذاهای خوشمزه و مقوی است که در اکثر مناطق افغانستان به عنوان صبحانه و در ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری از آن استفاده می شود.

حلیم را در مناطق مختلف نظر به سلیقه و مواد تهیه آن به روش های متفاوت آماده می کنند که در نحوه انتخاب گوشت حلیم، معمولا گوشت گوسفند طرفداران بیشتری دارد.

برای افرادی که دچار مشکلات قلبی و عروقی هستند، استفاده از گوشت مرغ یا فیل مرغ (بوقلمون) توصیه می گردد و بهتر است که حلیم بعد از غذای اصلی صرف نشود.

در ادامه با طرز تهیه حلیم به شیوه مردم کابل آشنا می شویم:

مواد لازم:

1/5 کیلو گوشت ران گوسفند

1 کیلو گندم سفید

1 گیلاس برنج شله ای

روغن به قدر ضرورت

دارچین به قدر ضرورت

چهارمغز (مغز گردو)به قدرت ضرورت 

نمک به قدر ضرورت

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را شسته و به مدت نیم ساعت در آب می گذاریم تا خونش کاملا جدا گردد و گندم را نیز در یک ظرف جدا در آب تر می نمایم.

در ادامه گوشت و گندم را ظرف 2 ساعت روی حرارت می گذاریم بعد از آن گوشت و گندم را از هم جدا می نموده و گوشت را در دیگ بخار مجددا به مدت 15 دقیقه حرارت می دهیم تا نرم گردد.

در این فاصله گندم را همراه با بلندر(خرد کن) نرم می کنیم و گوشت و گندم را دوباره در یک دیگ با مخلوط آب گوشت(یخنی) روی حرارت می گذاریم تا بیشتر نرم گردد.

 هم چنان در این مرحله برنج را که از قبل تر کرده بودیم با بلندر(خرد کن) نرم نموده و به گوشت و گندم اضافه می نمایم و در حرارت ملایم مدت 20 دقیقه می گذاریم.

در آخر روغن سرخ کرده به آن علاوه می نماییم. نظر به علاقه تان در هنگام صرف آن می توانید روی آن دارچین و چهارمغز خورد شده را نیز علاوه نماید.

حلیم کابلیحلیم کابلیحلیم کابلی

حلیم کابلی

حلیم کابلی

حلیم کابلی

سمیه غفوری زاده

نظر شما
ارسال نظر