نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
3682
-
الف
+

با نحوه پخت «آش دوغی» آشنا شوید

در این گزارش نحوه آماده کردن «آش دوغی» یکی از غذاهای محلی افغانستان را تماشا می کنید.

به گزارش آی فیلم2، «آش دوغی» یکی از آش های قدیمی محلی کشور افغانستان است که در مناطق مختلف به روش های متفاوتی طبخ می شود که در این گزارش با دستور پخت آن آشنا می شوید.

مواد لازم:

1 بسته آش رشته

2 دسته گشنیز تازه

3 دسته نیش پیاز /پیازچه

2 عدد سیر

دوغ به مقدار ضرورت

نیم قاشق چایخوری گشنیز خشک

طرز تهیه:

در ابتدا آش رشته شده را در بین آب جوش انداخته، می گذاریم تا خوب پخته شود. گشنیز تازه، سیر و نیش پیاز یا پیاز چه را همراه با مخلوط نمک در هاونگ خوب نرم می کنیم و در ادامه مواد کوبیده شده را به دوغ علاوه می نمایم. در آخر دوغ و مخلفاتش را در بین آش ریخته و روی آن قدری گشنیز خشک می پاشیم. 

آش وطنیآش

آش

آش دوغی

آش دوغی

سمیه غفوری زاده

نظر شما
ارسال نظر