به گزارش آی فیلم 2، غذاهای خیابانی یا بازاری از جمله غذاهای محبوب و مزه دار هستند، غذاهایی که آماده شدن آن زمان زیادی نمیبرد و بعضا روی کراچی(گاری) به مشتریان ارائه میشوند و مزه کردن آنها در حال و هوای بازار و شلوغی جمعیت حس بینظیری را به شما خواهد داد.
در ادامه این گزارش قصد داریم طرز تهیه غذای «سمبوسه بازاری» را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
طرز پخت:
ابتدا آرد را در پیمانه ریخته و 1 پیمانه آب و 1 قاشق روغن اضافه کرده و خمیر سمبوسه را ورز می دهیم.
سپس به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر آماده شود.
در این مدت مواد داخل سمبوسه را آماده می کنیم؛ ابتدا پیاز خرد شده و کچالو(سیب زمینی) آب پز را به همراه فلفل(مرچ) سیاه و قرمز، گشنیز، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد خمیرها را به صورت گلوله درآورده و اجازه می دهیم تا خشک شود.
سپس خمیرها را هموار کرده و به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
در مرحله بعد خمیرها را به صورت 3 گوش درآورده و مواد را به آن اضافه می کنیم.
سپس با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا سمبوسه ها آماده شود.
ع ا