نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
3007
-
الف
+

«شورچای بدخشانی» و نان «پراته» میان وعده پرطرفدار مردم افغانستان+ ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «شور چای بدخشانی» و نان «پراته» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «پراته» یا نان روغنی چند لایه به همراه «شور چای بدخشانی» یکی از میان وعده های پرطرفدار در بین مردم افغانستان می باشد که هم به عنوان صبحانه و نیز عصرانه استفاده می شود.

در ویدیو فوق طرز پخت نان «پراته» و شور چای بدخشانی را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای پخت نان «پراته»: 

آرد سفید: 500 گرام 

آب نیم گرم(ولرم): یک گیلاس و نیم

روغن زرد یا مسکه قدر ضرورت

روغ مایع: 2 الی 3 قاشق غذاخوری

نمک: 1قاشق چای خوری

طرز تهیه نان «پراته»:

یک قاشق چای خوری نمک را داخل یک گیلاس آب نیم گرم(ولرم) حل می کنیم، آرد سفید را به همراه نیم گیلاس آب به مواد اضافه و خوب مخلوط می کنیم و خمیر به دست آمده را به مدت 5 دقیقه خوب ورز می دهیم سپس آن را به مدت 10 دقیقه می پوشانیم و استراحت می دهیم.

در مرحله بعد خمیر را به 6 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را با وردنه باز می کنیم سپس همراه روغن چرب می کنیم و به مدت 10 دقیقه به کنار می گذاریم تا روغن به داخل خمیر نفوذ کند و روند پهن شدن به آسانی انجام شود.

نکته: روی خمیرها را با یک کیسه یا سلفون می پوشانیم تا خشک نشود.

در مرحله بعدی خمیرها را به صورت نازک پهن می کنیم و مقداری روغن زرد یا مسکه روی آن می ریزیم و با فرچه پخش می کنیم، سپس خمیر پهن شده را رول می کنیم و خمیر لوله شده را به صورت حلزونی می پیچانیم.

نان پراته

گلوله های خمیری به دست آمده را مجدد به اندازه کف ماهی تابه ای که قرار است در آن سرخ شود پهن می کنیم.

ظرف را بر روی حرار قرار می دهیم تا خوب داغ شود و سپس خمیرها را در کف آن پهن و با حرارت متوسط دو روی آن را خوب سرخ می کنیم.

مواد لازم برای شور چای 

آب: 2 گیلاس

نمک: نیم قاشق چایخوری 

شیر چرب: 1 لیتر 

چهارمغز(گردو) یک قاشق غذاخوری

دو عدد هل و یک قاشق غذاخوری چای سبز

طرز تهیه شور چای:

داخل قابلمه یک گیلاس آب را به جوش می آوریم سپس یک قاشق چای خوری نمک، یک قاشق غذاخوری چای سبز و 2 عدد هل را داخل آن می ریزیم در مرحله بعد یک گیلاس آب داخل مواد می ریزیم تا روی حرارت متوسط به اندازه 5 دقیقه بجوشد.

یک لیتر شیر پرچرب را به مواد افزوده تا به جوش بیاد و سپس داخل قوری ریخته و به همراه نان روغنی سرو کنید.

م ا 

نظر شما
ارسال نظر