نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1149
-
الف
+

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ طرز تهیه «ترشی کدو»

درا ین گزارش با طرز تهیه «ترشی کدو» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، ترشی کدو یکی از انواع ترشی‌ها در افغانستان است که طرز تهیه آن بسیار آسان است و به مواد بسیار کمی هم ‌نیاز دارد.

از کدو حلوایی نه تنها برای ترشی بلکه برای انواع دسر، پیش غذا و غذای اصلی استفاده می‌شود.

کدو حلوایی

این خوراکی خوشمزه در روزهای سرد خزان (پاییز) فوق العاده است. نه تنها طعم و مزه بی نظیری دارد بلکه برای صحت و تقویت سیستم ایمنی بدن شما نیز مفید است.

در ویدیو فوق طرز تهیه ترشی کدو را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

1 کیلوگرام کدو حلوایی

2 گیلاس سرکه قهوه ای یا سفید

1غوزه (بوته) سیر

2 قاشق مرباخوری سر پر سیاه دانه

نمک به مقدار لازم

مقداری مُرچ (فلفل) تازه

دستورالعمل:

برای آماده کردن ترشی کدو ابتدا کدوها را مربعی خرد کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید تا پخته و نرم شود سپس آب آن را گرفته و کناری بگذارید تا خنک شود.

برای چاشنی ترشی خود یک غوزه (حبه) سیر را به همراه مقداری مُرچ تند، کمی سیاه دانه، نمک و یک گیلاس سرکه در مخلوط کن ریخته میکس کنید و به کدو حلوایی ها اضافه کنید.

همچنین اگر می‌خواهید مزه سرکه آن کمتر شود به مخلوط ترشی کدو  یک گیلاس آب جوشیده سرد شده نیز اضافه و به همراه تعدادی مرچ تازه و مقداری سیاه دانه داخل ظرف شیشه ای به مدت 5 تا 7 روز قرار دهید تا خوب جا بیفتد.

م ا 

نظر شما
ارسال نظر