به گزارش آی فیلم 2، ترشی کدو یکی از انواع ترشیها در افغانستان است که طرز تهیه آن بسیار آسان است و به مواد بسیار کمی هم نیاز دارد.
از کدو حلوایی نه تنها برای ترشی بلکه برای انواع دسر، پیش غذا و غذای اصلی استفاده میشود.
این خوراکی خوشمزه در روزهای سرد خزان (پاییز) فوق العاده است. نه تنها طعم و مزه بی نظیری دارد بلکه برای صحت و تقویت سیستم ایمنی بدن شما نیز مفید است.
در ویدیو فوق طرز تهیه ترشی کدو را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
1 کیلوگرام کدو حلوایی
2 گیلاس سرکه قهوه ای یا سفید
1غوزه (بوته) سیر
2 قاشق مرباخوری سر پر سیاه دانه
نمک به مقدار لازم
مقداری مُرچ (فلفل) تازه
دستورالعمل:
برای آماده کردن ترشی کدو ابتدا کدوها را مربعی خرد کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید تا پخته و نرم شود سپس آب آن را گرفته و کناری بگذارید تا خنک شود.
برای چاشنی ترشی خود یک غوزه (حبه) سیر را به همراه مقداری مُرچ تند، کمی سیاه دانه، نمک و یک گیلاس سرکه در مخلوط کن ریخته میکس کنید و به کدو حلوایی ها اضافه کنید.
همچنین اگر میخواهید مزه سرکه آن کمتر شود به مخلوط ترشی کدو یک گیلاس آب جوشیده سرد شده نیز اضافه و به همراه تعدادی مرچ تازه و مقداری سیاه دانه داخل ظرف شیشه ای به مدت 5 تا 7 روز قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
م ا