به گزارش آی فیلم 2، «تاس کباب» یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی 250 گرم
کرفس 1ساقه
بادنجان سیاه 2 عدد
بهی (به) 1 عدد
کچالو (سیب زمینی) 2 عدد
بادنجان رومی 1 عدد
پیاز 1 عدد
زردک(هویج): 1 عدد
سیر دوحبه
آلو بخار 7 تا 8 عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
مصالح(ادویه): نمک، زردچوبه، دارچین، مرچ سیاه(فلفل سیاه) و گرد لیمو
طرز پخت:
ابتدا پیاز حلقه شده را در کف قابلمه می چینیم در ادامه گوشت را خرد می کنیم و به صورت یکدست روی پیازها می چینیم.
مرچ سیاه را روی گوشت میریزیم چون باعث پخت سریع تر آن می شود، سپس زردچوبه و دارچین هم اضافه میکنیم.
زردک را به صورت گرد خرد می کنیم روی مواد می چینینم بعد آلو و سپس سیر ها را خرد و اضافه می کنیم.
در مرحله بعد بادنجان را با پوست خرد و به مخلوط اضافه می کنیم.
یک عدد بادنجان رومی و کرفس را هم خرد و در قابلمه می چینیم.
در مرحله آخر بویی (به) و سیب زمینی را خرد و به مواد اضافه می کینیم و غذا روی اجاق قرار دهید. و سپس یک سس را آماده و روی مواد میریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد.
برای درست کردن سس یک قاشق غذا خوری رب گوجه را با زردچوبه، مرچ سیاه، دارچین و یک قاشق مربا خوری گرد لیمو به همراه 2 لیوان آب در یک ظرف خوب هم می زنیم و سپس روی غذا می ریزیم ودر صورتی که گوشت چربی کمی داشت حدود دو تا سه قاشق روغن هم اضافه کنید و درب قابلمه را می گذاریم.
سه الی 4 ساعت بعد تاس کباب شما آماده می شود.
م ا