به گزارش آی فیلم 2، «قلیه ماهی» از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی در ایران است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام این کشور شناخته شده می باشد.
این غذای خوشمزه از معروف ترین غذاهای استان بوشهر است که با ماهی های بسیار متنوعی تهیه می شود.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه «قلیه ماهی» در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی شیر: 1 کیلو گرم
گشنیز: 300 گرم
شنبلیله: 100 گرم
تمبر هندی: 1پیمانه
پیاز: 1 عدد
سیر: 3 حبه
نمک،مُرچ و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و سپس زردچوبه و مُرچ را به آن اضافه می کنیم.
سپس سبزی ها را خرد می کنیم.
در ادامه تمبر هندی را با ۱ لیوان آب مخلوط می کنیم تا رقیق شود، سپس آن را به طور کامل صاف می کنیم دقت کنید که نمک این غذا را در آخرین مرحله تست کنید و به آن نمک اضافه کنید چون خود تمبر هندی نمک دارد.
قطعات ماهی را تمیز می کنیم و داخل ماهی تابه سرخ می کنیم، سپس سبزی های خردشده را به مواد اضافه می کینم.
نکته: برای مزه دار کردن ماهی همیشه آن را با سیر، لیمو و روغن زیتون مخلوط کنید.
در مرحله اخر تمبر هندی را روی مخلوط ماهی و سبزیجات اضافه می کنیم و درب ماهی تابه را می گذاریم تا خوب بپزد.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «منسف» یک غذای عربی مزه دار در برنامه آشپزی آیفیلم2
طرز پخت «دلمه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «اوشی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
درخشش «مژگان مقدم»، سرآشپز «دسترخوان آی فیلم» در مسابقات گاسترونومی ترکیه
طرز پخت «اشکنه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «فسنجان» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو