به گزارش آی فیلم 2، «اوشی پلو» یکی از غذاهای معروف تاجیکستان می باشد که از محبوبیت فراوانی در بین مردم این کشور برخوردار است.
«اوشی پلو» که با نام هایی همچون پلو تاجیکی یا آش تاجیکی نیز از آن یاد می شود، از گوشت گوسفندی، زردک(هویج)، پیاز و برنج تهیه می شود.
در ادامه این گزارش طریقه پخت کردن این غذا را به شما آموزش خواهیم داد:
مواد لازم:
طرز پخت:
برنج را از دو ساعت قبل و به همراه مقدار لازم نمک بخیسانید، قابلمه ای را پر آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، سپس برنج خیسانده شده را داخل آن بریزید و مقدار نمک آن را اندازه کنید، زمانی که برنج نیم پز شد آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم و پس از اینکه سبک شد گوشت را به مواد اضافه می کنیم و مرچ قرمز ،نمک و زردچوبه را به آن اضافه و هنگامی که رنگ گوشت عوض شد آب به آن اضافه می کنیم تا خوب پخته شود.
بعد از پخت گوشت؛ آن را ریش ریش می کنیم.
در قابلمه ابتدا مقداری برنج می ریزیم و روی آن مقداری گوشت ریش ریش شده و زردک را نیز خلالی کرده به همراه زعفران دم کرده اضافه می کنیم و این کار را در چندین مرحله تکرار می کنیم.
اکنون قابلمه را بر روی حرارت اجاق گاز با شعله زیاد قرار دهید و هنگامی که قابلمه داغ شد زیر آن را کم می کنیم تا غذا خوب پخته شود.
بشتر بخوانید:
درخشش «مژگان مقدم»، سرآشپز «دسترخوان آی فیلم» در مسابقات گاسترونومی ترکیه
طرز پخت «اشکنه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «فسنجان» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو