به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
اِشْکِنه یکی از خوراکهای ایرانی است که به صورت معمول با نان میل میشود. این خوراک تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پخت شدهاست. هماکنون نیز در میان مردم مشهد و دیگر شهرهای خراسان و همچنین یزد طرفدار زیادی دارد.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
شنبلیله خشک 2 قاشق غذاخوری
بادنجان رومی(گوچه فرنگی) ا عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
کچالو (سیب زمینی) 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
مصالح(ادویه): نمک، مرچ سیاه و سرخ(فلفل)، زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده وبا کمی روغن سرخ می کنیم.
در مرحله بعد آرد را اضافه می کینم و هم می زنیم، آرد باید تفت بخورد تا بوی خامی آن گرفته شود زردچوبه یک قاشق مرباخوری، کمی مرچ سرخ و سیاه را اضافه می کنیم.
مقدای شنبلیله تازه را به همراه سیر خرد شده اضافه می کینم.
بعد کچالو و بادنجان رومی را که به صورت نگینی خرد کردیم به مواد اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن حدود دو تا سه لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و در حدود نیم ساعت درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد.
در مرحله آخر یکی از تخم مرغ ها را هم می زنیم و به غذا اضافه می کینم و سریع هم می زنیم و دو عد تخم مرغ دیگر را به صورت کامل به مواد می افزایم و درب قابلمه را می بنیدم تا تخم مرغ ها هم خوب پخته شود.
در پیوند با این خبر بخوانید:
طرز پخت «فسنجان» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو