به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت یازدهم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «فسنجان» یکی از غذاهای اصیل ایرانی که با چهارمغز(گردو) آسیاب شده و رب انار طبخ می شود، آشنا می شوند.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
ران مرغ: 2 عدد
چهارمغز(گردو): 200 گرام
شکر: 50 گرام
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
مسکه(کره): به مقدار لازم
پیاز: 2 عدد
مصالح(ادویه): نمک، مرچ سیاه(فلفل سیاه)، زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده وبا کمی روغن سرخ می کنیم.
سپس مرغ را با مصالح، مزه دار کرده و سرخ می کنیم.
پس از سرخ شدن پیازها، چهارمغز(گردو) را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم، سپس رب انار، مصالح و شکر را اضافه می کنیم.
در نهایت به آن آب اضافه کرده اجازه می دهیم تا خورش آماده شود.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «میرزا قاسمی» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا