به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت هشتم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «میرزا قاسمی» یکی از غذاهای مزه دار و محبوب ایرانی که اصالت آن متعلق به استان های شمالی ایران می باشد آشنا می شوید.
این غذا با با بادنجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
بادنجان 3 تا 4 عدد
بادنجان رومی 2 عدد
پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذا خوری
سیر یک غوزه(بوته)
تخم مرغ 2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق مربا خوری
نمک، زردچوبه و مرچ سرخ به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه میرزا قاسمی باید بادنجان ها را به صورت کبابی استفاده کنیم و برای این کار بادنجان ها را روی شعله گاز کباب می کینم زمانی که خنک شد پوست آنرا می کنیم و سپس ساتوری و خرد می کنیم.
در مرحله بعد بادنجان رومی را رنده می کنیم.
سپس در داخل ماهی تابه مقداری روغن می ریزیم درمرحله بعد پیاز داغ، سیر رنده شده، زرد چوبه را اضافه و کمی تفت می دهیم و سپس بادنجان را به مواد اضافه می کنیم.
یک قاشق مرباخوری رب گوجه به مواد اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن بادنجان رومی رنده شده را هم به مواد می افزائیم.
هنگامی که مخلوط شروع به روغن انداختن کرد نمک و مرچ سرخ را اضافه و سپس دو عدد تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و درب ماهی تابه را می گذاریم تا جا بیفتد.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «بشبارمک» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
م ا