به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت هفتم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «بشبارمک» یا «پنج انگشت» یکی از رایج ترین انواع غذا در قزاقستان به حساب می آید، «بشبارمک» غذای معروف اقوام ترک زبان است که از چندین نوع گوشت برای پخت آن استفاده می شود.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: 300 گرام
نخود: 100 گرام
زردک(هویج): 3 عدد
جعفری تازه: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
مرچ دلمه(فلفل دلمه) رنگی: 3 عدد
ورق لازانیا: به مقدار لازم
مصالح(ادویه): نمک و مرچ سیاه(فلفل سیاه)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را در روغن کمی می پزیم و سپس گوشت و زردک(هویج) را به آن اضافه می کنیم.
در قدم بعد نخود و مرچ دلمه(فلفل دلمه) را به همراه مقداری آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه پخته شود.
بعد از 1 ساعت و 20 دقیقه، مواد کاملا پخته و نرم شده و گوشت را به آرامی از استخوان ها جدا می کنیم.
سپس از آب باقی مانده از پخت غذا، برای آماده کردن ورقه های لازانیا استفاده می کنیم.
بعد از آماده شدن ورقه ها، گوشت و زردک(هویج) را به آن اضافه کرده و همراه دلمه ها و جعفری تزئین می کنیم.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «قابلی پلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا