به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت ششم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «قابلی پلو» یا کابلی پلو یکی از انواع معروف پلو در افغانستان است که اصالت این غذای بسیار خوش رنگ و بو به شمال کشور افعانستان بازمیگردد و اگر به غذاهای شیرین علاقه داشته باشید حتما از خوردن آن لذت میبرید.
در ادامه گزارش تهیه این غذای مزه دار را آموزش خواهید دید.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: 300 گرم
برنج: 2 پیمانه
زردک(هویج): 4 عدد
پیاز: 1 عدد
کشمش: 1 پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیازداغ: 2 قاشق غذاخوری
مصالح: نمک، مرچ سیاه(فلفل سیاه)، پودر زیره
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و زردک(هویج) را خرد کرده و سرخ می کنیم.
سپس گوشت را سرخ کرده و در حین سرخ شدن پیاز را اضافه می کنیم.
در مرحله بعد برنج را که قبلا خیسانده ایم به گوشت اضافه کرده و مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم تا مواد با هم پخته شود.
بعد از اینکه آب کم شد، در ظرف را بسته به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
بعد از چند دقیقه کشمش، زردک و پودر زیره را اضافه کرده و سرو می کنیم.
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا