نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
3226
-
الف
+

طرز پخت «خورش به آلو» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

در این گزارش با طرز تهیه «خورش به آلو» آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.  

در قسمت پنجم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «خورش به آلو» یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش به دلیل اینکه به تازه فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود.

مواد لازم:

فیله مرغ: 2 عدد

آلوی بخارا: 20 عدد

به: 2 عدد

مسکه(کره): 50 گرام

رب: 1 قاشق چایخوری

خلال پوست مالته(پرتقال): 20 عدد

پیازداغ: 2 قاشق غذاخوری

شکر: برای طعم دهی(به مقدار ضرورت)

آب لیمو: برای طعم دهی(به مقدار ضرورت)

مصالح: نمک، مرچ(فلفل)، زرد چوبه و دارچین

زعفران: به مقدار ضرورت

طرز تهیه:

در ابتدا «به» را خرد کرده و روی فیله ها را چند برش می زنیم تا پخت آن آسانتر شود.

سپس فیله ها را با مسکه(کره) سرخ می کنیم و در این حین مصالح(ادویه) و زعفران هم اضافه می کنیم.

در مرحله بعد آلوها، خلال پوست پرتقال، پیازداغ، به و رب را به مدت چند دقیقه پخته می کنیم و بعد از چند دقیقه مقداری آب اضافه می کنیم.

بعد از چند دقیقه فیله مرغ و مقداری شکر و آب لیمو هم به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا خورش آماده شود.

بیشتر بخوانید:

طرز پخت «شاورما» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو

دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو

زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر

ع ا  

نظر شما
ارسال نظر