به گزارش آی فیلم 2، گلپی، یکی از سبزیجات پر از ارزش غذایی و حاوی مقادیر فراوانی از ویتامینها و آنتیاکسیدانها است که میتوان آن را به روشهای مختلفی تهیه و مصرف کرد.
«قورمه گلپی»، غذایی بسیار مزه دار است، که در سراسر افغانستان به ویژه فصل خزان تهیه شده و به مصرف میرسد.
در ادامه با طرز تهیه این غذای ساده اما مزه دار آشنا می شوید:
مواد لازم:
1 عدد گلپی (گل کلم) متوسط
2 عدد بادنجان رومی (گوجه)
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
رب گوجه فرنگی نیم قاشق
نمک، مرچ(فلفل) سیاه، پودر گشنیز، زردچوبه به قدر ضرورت
طرز تهیه
پیازهای خردشده را همراه سیر رنده شده سرخ کنید، بادنجان رومی (گوجه) رنده شده را اضافه کنید.
تخم گشنیز خرد شده نیم قاشق چایخوری، زردچوبه نیم قاشق چایخوری، نمک به مقدار ضرورت و مرچ (فلفل) سیاه را اضافه کیند.
رب گوجه فرنگی نیم قاشق غذا خوری را با کمی آب رقیق کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید سپس گلپی (گل کلم) را که از قبل خرد کردید را به مواد بیفزایید و مقداری کمی آب اضافه و درب قابلمه را قرار دهید تا با حرارت متوسط حدود 25 تا 30 دقیقه پخت شود.
غذا را در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.
م ا