به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت چهارم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «شاورما» از غذاهای مزه دار عربی آشنا می شوند.
مواد لازم:
فیله مرغ: 500 گرام(6 عدد)
سیر: 1 عدد
پیاز: 2 عدد
ماست: 2 قاشق غذاخوری
رب: 1 قاشق چایخوری
لیمو: 1 عدد
ارده: برای تهیه سس
مصالح: نمک، مرچ سرخ(فلفل قرمز) و پودر سیر
جعفری: 100 گرام
بادنجان رومی(گوجه فرنگی): 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا برای طعم دار کردن شاورما، فیله مرغ، پیاز، ماست، رب، مصالح: نمک، مرچ سرخ(فلفل قرمز) و پودر سیاه، چند حبه سیر خرد شده و مقداری روغن را در ظرفی ریخته و تمام مواد را مخلوط کرده و سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.
برای سرو شاورما، جعفری، بادنجان رومی(گوجه فرنگی)، پیاز، خیارشور را خرد می کنیم.
سپس برای تهیه سس شاورما، ماست، ارده، نمک و پودر سیر را مخلوط کرده و مقداری آب لیموی تازه به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، فیله مرغ ها طعم دار شده اند و با مقداری روغن آن ها را سرخ می کنیم.
در زمان سرخ شدن فیله ها، سس شاورما را بر روی نان مالیده و موادی را که برای سرو آن آماده کرده بودیم بر روی نان قرار می دهیم.
در مرحله آخر وقتی تمام فیله ها سرخ شدند، آن ها را خرد کرده به مواد دیگر اضافه نموده و نان را به حالت رول در می آوریم. شاورما آماده است!
بیشتر بخوانید:
طرز پخت «یتیمچه» در برنامه دسترخوان آی فیلم 2
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا