به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.
در قسمت سوم برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با طرز تهیه «یتیمچه» از غذاهای مزه دار ایرانی که طرز تهیه آن بسیار آسان می باشد، آشنا می شوند.
در ویدیو فوق با طرز تهیه «یتیمچه» آشنا می شوید:
مواد لازم:
بادنجان سیاه: 500 گرام
کچالو(سیب زمینی): 200 گرام
بادنجام رومی(گوجه فرنگی): 100 گرام
مرچ دلمه(فلفل دلمه): 50 گرام
رب: 1 قاشق چایخوری
مسکه(کره): به مقدار لازم
مرچ کبابی: به مقدار لازم
جعفری: برای تزئین
مصالح: نمک، مرچ سرخ(فلفل قرمز) و زردچوبه
طرز تهیه:
در ابتدا پیاز را خرد کرده و در ظرفی که مقداری روغن و مسکه(کره) دارد ریخته و در ظرف را می بندیم تا پیازها طلایی شود.
سپس کچالو(سیب زمینی)، مرچ دلمه(فلفل دلمه)، بادنجان سیاه و بادنجان رومی(گوجه فرنگی) را خرد می کنیم.
در مرحله بعد کچالو(سیب زمینی) را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا پخته شوند.
سپس بادنجان سیاه و بادنجان رومی را هم اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه اجازه می دهیم تا تمامی مواد پخته شوند.
بعد از 10 دقیقه، مصالح(نمک، مرچ سرخ(فلفل قرمز) و زردچوبه) و مرچ دلمه را اضافه نموده و به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
بعد از چند دقیقه غذای شما حاضر شده و می توانید همراه جعفری و سایر ترکاری(سبزیجات) تزئین نموده و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید:
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه بولانی+ویدیو
دسترخوان آی فیلم۲؛ طرز تهیه غمبر پلو شیرازی +ویدیو
زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر
ع ا