نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
2239
-
الف
+

طرز پخت غمبر (قنبر) پلو شیرازی در برنامه دسترخوان آی فیلم 2

در این گزارش با طرز تهیه غمبر (قنبر) پلو شیرازی آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «دسترخوان آی فیلم» عنوان برنامه آشپزی شبکه آی فیلم2 است که یکشنبه هر هفته آموزش پخت غذاهای متنوع را به مخاطبان این شبکه جهانی ارایه می دهد.  

در قسمت اول برنامه دسترخوان بینندگان آی فیلم2 با غمبر (قنبر) پلو یکی از انواع غذاهای مزه دار ایران آشنا شدند.

در ویدیو فوق با طرز تهیه «غمبر (قنبر) پلو شیرازی» آشنا می شوید:

مواد لازم:

برنج 2 تا 3 پیمانه

گوشت چرخ کرده 250گرم

پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری 

کشمش پلویی2،3 قاشق غذاخوری

شکر به مقدار لازم

زردک(هویج) برای تزئین

چهارمغز(گردو) 5،6 عدد

رب انار 2،3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

ادویه ها: زعفران، دارچین،زیره، گراماسالا،نمک،مُرچ سیاه و زرد چوبه

قنبر پلو

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با آب گرم همرا با دو قاشق غذا خوری نمک خیس می کنیم به مدت دو تا سه ساعت و در این فاصله کوفته ها را آماده می کنیم.

1

برای تهیه کوفته قلقلی ابتدا پیاز را رنده می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را با زیره سیاه، زیره سبز، دارچین،مُرچ سیاه، ادویه گران ماسالا و نمک مخلوط میکنیم و خوب ورز می دهیم و آن را به تکه های کوچک به شکل گرد فرم می دهیم.

چهارمغز(گردو) را با چاقو کمی خرد می کنیم. 

2

سپس مقداری زردک(هویج ایرانی) را برای تزئین غذا همراه با یک تا دو قاشق غذاخوری شکر تفت می دهیم، تا حدی که نرم شود.

3

برای سرخ کردن کوفته شعله گاز را زیاد می کنیم و مدت زمان اندک آن را تفت می دهیم چون اگر حرارت کم باشد گوشت آب می اندازد و کیفیت آن خوب نخواهد شد.

5

در مرحله بعدی دو پیمانه برنج را که قبلا خیس کردیم آبکشی می کنیم و سپس آن را در آب جوشیده شده میریزیم و مقداری اندک نمک به آن به علاوه می کینم و هنگامی که برنج سبک شد آنرا آبکشی می کنیم .

سپس مقداری روغن در تابه همراه با پیاز سرخ شده بعلاوه چهارمغز(گردو) همراه با مصالحی چون زیره،دارچین، مُرچ سیاه و قرمز، زرد چوبه و گران ماسالا مدتی تفت می دهیم و حدود دو تا سه قاشق رب انار به مواد  اضافه می کنیم و سپس کوفته قلقلی ها را اضافه و پس از مدتی گاز را خاموش و کشمش را اضافه می کنیم و با همان حرارت کمی تفت می دهیم.

چهار مغز

برای ته دیگ برنج می توانیم از کچالو(سیب زمینی)  استفاده کنیم و  آن را به صورت نگینی خرد می کنیم  و در کف قابلمه در یک لایه همراه با مقدرای روغن و زعفران و مقداری نمک اضافه می کنیم، در مرحله بعدی مقداری برنج همرا با موادی که از قبل آماده شده به صورت لایه لایه  اضافه می کنیم و در قسمت آخر روی برنج مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم. و پس از بخار کردن مقداری آب و روغن به برنج اضافه می کنیم.

کچالوکچالو کچالو غمبر پولو

 

غمبر پلو

غمبر پلو

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، حالا مواد را داخل قابلمه مخلوط می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می کشیم. برای تزیین غذا هم می توانیم از کوفته هایی که سرخ کردیم استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید:

زمان نشر برنامه آشپزی «دسترخوان آی فیلم» مشخص شد+تیزر

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ طرز تهیه «سوپ جواری و سبزیجات»

طرز تهیه «آب قروت»؛ غذای ملی تاجیکستان+تصاویر

طرز تهیه «کورداک»؛ غذای مزه دار مردم تاجیکستان+تصاویر

طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر

طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کریم رول»+ویدیو

طرز تهیه «چپاتی»؛ نان مزه دار افغانستان+ویدیو و تصاویر

م ا  

نظر شما
ارسال نظر