نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
2660
-
الف
+

طرز تهیه «دملمه»؛ غذای پرطرفدار تاجیکستان+تصاویر

در این گزارش با طرز تهیه «دملمه» یکی از غذاهای پرطرفدار تاجیکستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «دملمه» یکی از غذاهای تاجیکستان است که با طعم تند و متفاوت طرفداران بسیاری دارد. در این غذا از گوشت گاو یا بره، بادنجان رومی(گوجه‌فرنگی)، کچالو(سیب‌زمینی)، مرچ (فلفل)، مرچ دلمه(فلفل دلمه)، کلم، روغن گیاهی، ترکاری و ریحان استفاده می‌شود.

این غذا به دلیل بخارپز شدن مواد با هم دملمه نام گرفته و خواص بسیاری دارد.

مواد لازم:

گوشت: 500 گرام

کچالو(سیب زمینی): 500 گرام

بادنجان: 2 عدد

زردک(هویج): ۲ عدد

پیاز: ۲ عدد

روغن: به مقدار ضرورت

نمک: 2 قاشق چایخوری

مرچ تازه(فلفل تازه): ۱ عدد

سیر: ۱ عدد

مرچ دلمه(فلفل دلمه): 2 عدد

بادنجان رومی (گوجه فرنگی): 2 عدد

کلم: 1 عدد

ترکاری (سبزی): به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را خرد کرده با روغن سرخ کنید.

سپس پیاز، نمک و مصالح را به آن اضافه کرده به مدت چند دقیقه پخته کنید.

سپس کچالو، زردک، بادنجان، مرچ تازه، مرچ دلمه، بادنجام رومی، سیر و کلم را حلقه حلقه و خرد کنید.

در مرحله بعد ابتدا گوشت را در ظرفی ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم(مواد باید به صورت لایه لایه اضافه شود)

سپس اجازه می دهیم روی حرارت ملایم 1.5 تا 2 ساعت پخته شود.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

طرز تهیه «آب قروت»؛ غذای ملی تاجیکستان+تصاویر

طرز تهیه «کورداک»؛ غذای مزه دار مردم تاجیکستان+تصاویر

طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر

طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کریم رول»+ویدیو

طرز تهیه «چپاتی»؛ نان مزه دار افغانستان+ویدیو و تصاویر

ع ا

نظر شما
ارسال نظر