به گزارش آی فیلم 2، «دملمه» یکی از غذاهای تاجیکستان است که با طعم تند و متفاوت طرفداران بسیاری دارد. در این غذا از گوشت گاو یا بره، بادنجان رومی(گوجهفرنگی)، کچالو(سیبزمینی)، مرچ (فلفل)، مرچ دلمه(فلفل دلمه)، کلم، روغن گیاهی، ترکاری و ریحان استفاده میشود.
این غذا به دلیل بخارپز شدن مواد با هم دملمه نام گرفته و خواص بسیاری دارد.
مواد لازم:
گوشت: 500 گرام
کچالو(سیب زمینی): 500 گرام
بادنجان: 2 عدد
زردک(هویج): ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: به مقدار ضرورت
نمک: 2 قاشق چایخوری
مرچ تازه(فلفل تازه): ۱ عدد
سیر: ۱ عدد
مرچ دلمه(فلفل دلمه): 2 عدد
بادنجان رومی (گوجه فرنگی): 2 عدد
کلم: 1 عدد
ترکاری (سبزی): به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خرد کرده با روغن سرخ کنید.
سپس پیاز، نمک و مصالح را به آن اضافه کرده به مدت چند دقیقه پخته کنید.
سپس کچالو، زردک، بادنجان، مرچ تازه، مرچ دلمه، بادنجام رومی، سیر و کلم را حلقه حلقه و خرد کنید.
در مرحله بعد ابتدا گوشت را در ظرفی ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم(مواد باید به صورت لایه لایه اضافه شود)
سپس اجازه می دهیم روی حرارت ملایم 1.5 تا 2 ساعت پخته شود.
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
طرز تهیه «آب قروت»؛ غذای ملی تاجیکستان+تصاویر
طرز تهیه «کورداک»؛ غذای مزه دار مردم تاجیکستان+تصاویر
طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو
«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو
طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو
طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو
طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی
طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر
طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چپاتی»؛ نان مزه دار افغانستان+ویدیو و تصاویر
ع ا