به گزارش آی فیلم 2، «آب قروت» یا «قروت آب»(آب کشک) یکی از غذاهای محلی و ملی تاجیکستان است که می توان گفت در همه نقاط این کشور تهیه می شود.
آماده کردن این غذا بسیار آسان است و به راحتی و در عرض زمان کوتاه با موادی که در همه خانه ها یافت می شود این غذا را تهیه نمود.
مواد لازم:
نان: ۳ عدد
آب: ۲ پیمانه
قروت (کشک): ۳۰۰ گرام
سیر خرد شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۲ عدد
روغن: قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مرچ سیاه (فلفل سیاه): ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
مرچ (فلفل قرمز): نصف قاشق چایخوری
نوش پیاز (سبزی پیازچه): به مقدار لازم
گشنیز تازه: به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نان را خرد کنید و درون ظرفی بریزید.
سپس آب و قروت(کشک) را به مدت ۲ دقیقه جوش دهید.
سیر رنده شده و پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید.
سپس نمک و مرچ سیاه(فلفل سیاه) و تخم گشنیز و مرچ سرخ(فلفل قرمز) را اضافه کرده و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید.
حال آب قروت را به نان اضافه کنید و سپس سبزی پیازچه و گشنیز و نعناع را با مخلوط سرخ شده اضافه کنید.
ویدیو:آشپزخانه مزار
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
طرز تهیه «کورداک»؛ غذای مزه دار مردم تاجیکستان+تصاویر
طرز تهیه «شله زرد»؛ مخصوص افطار در ماه رمضان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک آش رشته مزه دار ایرانی بپزیم؟+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «کلچه نمکی»؛ شیرینی پرطرفدار افغانستان+ویدیو و تصاویر
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو
«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو
طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو
طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو
طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی
طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر
طرز پخت «کباب قیمه داشی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چپاتی»؛ نان مزه دار افغانستان+ویدیو و تصاویر
ع ا