نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
5043
-
الف
+

چگونه «سمبوسه ازبکی» درست کنیم؟

در این گزارش با طرز تهیه «سمبوسه ازبکی» آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، غذاهای کشور ازبکستان، یکی از اصیل ترین غذاهای آسیایی است که با زبان خوراکی ها با شما از تاریخی غنی و آن چه بر روزگار این ملت و شاید دیگر ملت های آسیایی گذشته است، سخن می گوید. 

در ادامه این گزارش قصد داریم طرز تهیه غذای «سمبوسه ازبکی» را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم: 

  • آرد: 500 گرام 
  • نمک: یک قاشق چایخوری 
  • آب: یک گیلاس 
  • گوشت گوسفند: 450 گرام
  • دنبه: 50 گرام
  • پیاز: 200 گرام 
  • مسکه آب شده: 125 گرام
  • سیاه دانه   

طرز پخت: 

ابتدا به سراغ درست کردن خمیر سمبوسه ها می رویم. آب، آرد و نمک را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم. وقتی خمیر آماده شد به مدت نیم ساعت اجازه می دهیم تا استراحت کند. 

سپس گوشت و دنبه ها را خرد کرده و با پیاز رنده شده و یک قاشق چای خوری مرچ سیاه ورز می دهیم. 

حالا خمیر را پهن می کنیم تا نازک شود و مسکه آب شده را روی آن میزنیم تا خوب چرب شود. سپس آن را پیچ می کنیم و با چاقو به قسمت های کوچک تقسیم می کنیم. 

تکه های خمیر را با دست پهن کرده و گوش را داخل خمیر میگذاریم و خمیر را بسته می کنیم.

روی سمبوسه ها شیر و زرده تخم مرغ همزده و سیاه دانه می زنیم و آن ها را به مدت 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد در داش(فر) می گذاریم.

ویدیو: آشپزخانه مزار 

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی  

م ح

نظر شما
ارسال نظر