نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
4587
-
الف
+

«آش پلو» غذای معروف تاجیکستان+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «آش پلو» غذای تاجیکستانی آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، «آش پلو» یکی از غذاهای معروف تاجیکستان می باشد، که از محبوبیت فراوانی در بین مردم این کشور برخوردار است.

«آش پلو» یا «اوشی پلو» که با نام هایی همچون پلو تاجیکی یا آش تاجیکی نیز از آن یاد می شود، از گوشت و ماهیچه گوسفندی، زردک(هویج)، پیاز، برنج و انواع امصالح دیگ(دلخواه) تهیه می شود.  

در ادامه این گزارش طریقه پخت کردن این غذا را به شما آموزش خواهیم داد:

مواد لازم: 

  • برنج: نیم کیلو(1 کاسه) 
  • گوشت گوسفندی: نیم کیلو
  • زردک(هویچ) خلال شده: 4 عدد 
  • روغن: نصف پیاله 
  • سیر: 3 دندانه خرد شده 
  • زیره، برگ بو، مرچ سیاه، نمک به مقدار لازم 
  • نخود: نیم کاسه

طرز پخت:  

در این غذا اساس کار برنج است یعنی برای نیم کیلو برنج که برابر یک کاسه برنج است، نیم کیلو گوشت، نیم کیلو زردک(هویچ)، نیم پیاله روغن و یک عدد پیاز متوسط نیاز داریم.

بهتر هست از یک دیگ چدنی یا قدیمی استفاده کنیم.

پیاز و گوشت را در دیگ انداخته و مقداری سرخ می کنیم و بعد از آن زردک را اضافه می کنیم و 2 الی 3 دقیقه تفت می دهیم. سپس 2 کاسه آب، نخود، برگ بو یا بوبرگ، مرچ سیاه و زیره به آن اضافه می کنیم.

می گذاریم تا به جوش بیاید، وقتی به جوش آمد نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته شود. 

بعد از نیم ساعت نمک و برنج را به آن اضافه می کنیم، در دیگ را می بندیم و اجازه می دهیم 5 دقیقه با حرارت بالا بجوشد.

بعد از 5 دقیقه روی برنج سوراخ هایی ایجاد کرده و داخل آن ها مقداری آب ریخته و مجدد در دیگ را می بندیم. این کار را یک بار دیگر هم انجام داده و وقتی که برنج مقداری نرم شد به مدت 20 دقیقه برنج را دم می کنیم.  

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

م ح

نظر شما
ارسال نظر