نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
5336
-
الف
+

«لیتی»؛ غذای مزه دار در دسترخوان مردم افغانستان+ویدیو

در این گزارش طرز پخت «لیتی» غذای افغانستانی را آموزش خواهید دید.

به گزارش آی فیلم 2، سنت‌های مختلف در هنر آشپزی مردم افغانستان بخشی جدایی‌ناپذیر از رسم ریشه‌دار مهمان‌نوازی این مردم را تشکیل می‌دهند.

غذاهای معروف افغانستان به واسطه طعم و شیوه پخت و پز آن، بسیار مورد توجه مردم این کشور و مناطق همجوار و حتی جهان قرار دارد.

طبق روال همیشگی روزهای اول هفته، در وبسایت شبکه آی فیلم 2 به آموزش یک غذای مزه دار افغانستانی می پردازیم. 

در این گزارش نیز به سراغ غذای ساده «لیتی» رفته  ایم که در بین مردم افغانستان طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

  • روغن مایه: 3 ق غ 
  • آرد عادی: 2 ق غ 
  • بوره(شکر): نیم گیلاس 
  • هل: 1 ق چ 
  • چهارمغز(گردو): 5 عدد میده شده 
  • پودر زنجفیل: نیم قاشق 
  • کمی رنگ شیرین(رنگ خوراکی)
  • آب: 1 لیتر 

طرز پخت: 

ابتدا 2 قاشق آرد را در یک دیگ انداخته و با حرارت متوسط برای دو دقیقه سرخ می کنیم. مرتب هم میزنیم تا آرد ته دیگ نچسبد.

سپس روغن را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یک لیتر آب را اضافه کرده و رنگ شیرین، گردو، پودر زنجفیل و هل را اضافه می کنیم. 

بعد از 5 دقیقه که جوش خورد غذای لیتی ما آماده سرو شدن هست.

این غذا برای صبحانه بسیار مناسب است و می توانید آن را با نان تازه نوش جان بفرمایید. 

ویدیو: افغان کوکینگ آشپزی 

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

م ح

نظر شما
ارسال نظر