نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
5626
-
الف
+

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی

در این گزارش طرز پخت «پلو» مخصوص ازبکستان را آموزش خواهید دید.

به گزارش آی فیلم 2، پرطرفدارترین غذا در ازبکستان «پلو» است که در آسیای مرکزی نیز غذای محبوبی می باشد. 

پلو جایگاه ویژه ای در میان غذاهای سنتی ازبک دارد که مواد اصلی آن شامل روغن، گوشت، پیاز، هویج، برنج، و مصالح دیگ می باشد.

در ادامه این گزارش طرز پخت این غذای مزه دار را یاد می گیرید.

  • برنج: 3 لیوان
  • آب جوش: 4 و نیم لیوان
  • گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • روغن: نیم لیوان
  • زردک: 5 عدد
  • کره: دو ق غ
  • هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • نمک: نیم قاشق چایخوری
  • مرچ سیاه: 1 ق چ
  • سیر: 2 غوزه
  • مصالح دیگ(زردچوبه، تخم گشنیز، ادویه)

پیازها را خلالی خرد کرده و با روغن و کره کمی تفت می‌دهیم. گوشت‌ خرد شده را همراه مصالح دیگ اضافه کرده، کمی تفت می‌دهیم، سپس روی گوشت‌ها آب‌جوش ریخته و مي‌گذاريم تا گوشت بپزد. برنج و هویج را اضافه کرده، نمک و مرچ سیاه را می‌افزاییم. به میزان کافی آب‌جوش ریخته و برنج را دم می‌کنیم.

ازبک‌ها برای کنار این غذا، سالادی را سرو می‌کنند که از بادمجان رومی و پیاز تشكيل شده است. آن ها را به صورت خلال‌های درشت خرد کرده، روغن زیتون، آبلیمو و نمک درون آن می‌ریزند.

پلوی ازبک در شمال افغانستان به نام «کابلی پلو» یا «قابلی پلو» پخته می شود با این تفاوت که در افغانستان گاهی از کشمش هم در این غذا استفاده می کنند.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

م ح

نظر شما
ارسال نظر