به گزارش آی فیلم 2، کباب ها در افغانستان از محبوبیت خاصی برخوردار هستند؛ «کباب داشی ران گوسفند» یکی از این کباب ها می باشد که در داش(فر) آماده می شود.
طرز تهیه این کباب آسان است و بسیار لذیذ و مزه دار می باشد.
مواد لازم:
رزماری: 1 قاشق
نمک: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 دندانه به صورت خرد شده
روغن زیتون: نصف پیمانه
ران گوسفند: 1 عدد
کچالو(سیب زمینی) : به مقدار لازم برای تزئین غذا
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد شامل روغن زیتون، نمک، سیر و رزماری را درون ظرف ریخته و همه را مخلوط می کنیم.
توجه داشته باشید برای این کباب ران گوسفند را قطعه قطعه کنید و یک روز بعد برای پخت اقدام کنید تا نرم شود، در غیر این صورت اگر همان روز طبخ می شود مدت زمان بیشتری ضرورت دارد.
در این مرحله مواد مخلوط شده را بر روی ران و همه قسمت های آن آغشته کنید، سپس فویل را بر روی گوشت کشیده و در داش(فر) قرار داده و در دمای 180 تا 200 درجه به مدت 2 ساعت می گذاریم تا پخته شود.
بعد از 2 ساعت کباب شما آماده شده است و همراه سیب زمینی و سبزی جات دلخواه تزئین نمایید.
ع ا