نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
10900
-
الف
+

طرز تهیه گوش فیل افغانستانی+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه شیرینی «گوش فیل» آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم2، با نزدیک شدن به سال نو و عید نوروز، مردم افغانستان شیرینی ها و غذاهای خاص خود در این ایام را تهیه می کنند.

«گوش فیل» یکی از شیرینی های سنتی افغانستان است که در ایام ویژه به خصوص عید نوروز آماده می شود. طرز تهیه این شیرینی بسیار آسان می باشد و از شیرینی های پرطرفدار و مزه دار است.

مواد لازم:

آرد: 3 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

روغن: نصف پیمانه

سودا پودر(بیکینگ پودر): نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک قاشق چایخوری

شیر: نصف پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

پودر قند: به مقدار ضرورت

پودر هل: به مقدار ضرورت

پودر پسته: به مقدار ضرورت

طرز تهيه:

ابتدا آرد را درون ظرف ریخته و 2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.

سپس روغن، سودا پودر و وانیل را اضافه می کنیم.

سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

در حین مخلوط کردن مواد شیر را هم کم کم اضافه می کنیم و خمیر را به نحوی که سفت نباشد و یه دست هم نچسبد، ورز می دهیم.

در این مرحله خمیر را چند دقیقه ورز داده و سپس به مدت 10 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا خمیر آماده شود.

بعد از 10 دقیقه خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا از ماشین آش عبور دهیم.

توجه داشته باشید که خمیر را از ماشین آش 3 مرتبه به ترتیب درجه 7، درجه 5 و درجه 3 عبور دهید تا ضخامت خمیر به اندازه دلخواه شود.

بعد از اینکه همه خمیرها از ماشین عبور داده شدند، هر قسمت را به اندازه لازم بریده و یک گوشه آن را جمع می کنیم.

سپس روغن را داغ و آماده می کنیم و شیرینی ها را تا وقتی که رنگ دلخواه بگیرد روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.

بعد از اینکه همه گوش فیل ها سرخ شدند، می گذاریم تا سرد شوند سپس پشت و روی شیرینی ها را پودر قند می زنیم و پودر هل و پودر پسته را هم اضافه می کنیم.شیرینی گوش فیل شما آماده شده است.

ع ا

نظر شما
ارسال نظر