نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
4848
-
الف
+

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چگونه یک «قروتی» تهیه کنیم؟

در این گزارش با طرز تهیه «قروتی» از غذاهای ساده و خوشمزه در افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «قروتی» یکی از غذاهای محلی افغانستان است که می توان گفت بیشتر در ولایت های بدخشان، هرات و دایکندی استفاده می شود.

قروتی درعین سادگی بسیار مزه دار می باشد و برای درست کردن آن وقت بسیاری نیاز نیست و زود آماده می شود.

مواد لازم :

ماست: 8 قاشق بزرگ

آب: یک و نیم پیمانه

کشک یا قروت: یک قاشق

سیر: 3 دندانه(حبه)

نمک: به مقدار لازم

روغن: 8 قاشق

پیاز: یک عدد خردشده

نان: به مقدار لازم

نوش پیاز(پیازچه): 2 عدد (برای تزئین و دلخواه)

نعنا: به مقدار لازم

مرچ سرخ(فلفل قرمز): 1 قاشق

مرچ سیاه (فلفل سیاه): 1 قاشق

طرز تهيه:

ابتدا ماست را درون ظرف ریخته و یک و نیم پیمانه آب را به آرامی با ماست مخلوط می کنیم تا تمام ماست خوب میکس شود.

سپس یک قاشق کشک را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

3 یک دندانه(حبه) سیر را به صورت کوبیده به مخلوط اضافه می کنیم و مقداری نمک هم حین همزدن استفاده می کنیم.

ظرف دیگری را روی حرارت قرار می دهیم و 8 قاشق روغن را درون آن می ریزیم.

وقتی روغن خوب داغ شد، یک عدد پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا رنگ پیازها طلایی شود.

سپس مخلوط ماست را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم. توجه داشته باشید که نباید جوش بخورد.

بعد از داغ شدن مخلوط ماست، نان ها را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و در ظرف می ریزیم.

مخلوط ماست را به آرامی روی نان ها می ریزیم.

نوش پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم، توجه داشته باشید که هر نوع سبزی دلخواه را در این مرحله می توانید اضافه کنید.

نوبت به اضافه کردن پیاز داغ است.

نعنا، مرچ سرخ(فلفل قرمز) و مرچ سیاه (فلفل سیاه) را هم در آخر به آن اضافه می کنیم.

قروتی آماده سرو می باشد.

ع ا

نظر شما
ارسال نظر