نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
7081
-
الف
+

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

در این گزارش با طرز تهیه «سیمیان» از تنقلات مزه دار اعیاد در افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، با توجه به نزدیک شدن عید نوروز، در افغانستان انواع غذاها، شیرینی ها و تنقلات آماده و طبخ می شود که این غذاهای محلی و شیرینی های سنتی مختلف با طعم و عطری خوشایند است وه هر کدام با فرهنگ و سنت های این کشور درهم آمیخته است.

«سیمیان» یکی از تنقلات مردم افغانستان است که بیشتر در اعیاد آماده می شود. در ادامه، با طرز تهیه سیمیان آشنا می شوید:

مواد لازم :

تخم مرغ: 1 عدد

روغن: نیم پیمانه

آب: 1 پیمانه

آرد سفيد: 3 پیمانه

چهار مصالح(ادویه): 1 قاشق

زرد چوبه: 1 قاشق

مرچ سرخ(فلفل قرمز): 1 قاشق

مرچ سیاه (فلفل سیاه): 1 قاشق

پولی(جوش شیرین): 1 قاشق

نمک: 1 قاشق

رنگ شيرين (رنگ خوراکی): 1 قاشق



طرز تهيه:

ابتدا مصالح و آرد را خوب مخلوط نمایید تا همه مصالح به طور یکدست با آرد مخلوط شود.

سپس تخم مرغ، روغن و آب را به آن اضافه می کنیم.

مواد را به اندازه ای که خمیر سخت شود مخلوط می کنیم به دلیل اینکه از ماشین آش رد می شود.

خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید.

بعد از یک ساعت خمیر را از فریزر بیرون آورده به 3 قسمت تقسیم می کنیم.

سپس هر قسمت را به طور جداگانه از ماشین آش عبور می دهیم.

توجه داشته باشید که هنگام عبور از ماشین آش حتما آرد اضافه کنید تا رشته ها بهم نچسبند.

سیمیان را در چلوصاف قرار دهید و خوب تکان دهید تا آردها به خوبی جدا شوند.

بعد از آن سیمیان را در روغن داغ سرخ می کنیم.

سیمیان را بعد از خوب سرخ شدن و گرفتن ظاهر و رنگ مناسب از ظرف خارج می کنیم تا سرد شود و برای سرو آماده شود.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

با طرز تهیه «کلچه برنجی» شیرینی مزه دار افغانستانی آشنا شوید

ع ا/ ب م

نظر شما
ارسال نظر