نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1857
-
الف
+

معرفی مهمترین آثار راه یافته به سودای سیمرغ فجر 38 / «خوب، بد، جلف2؛ ارتش سری»

در ادامه معرفی فلم‌های حاضر در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، در این گزارش فلم سینمایی «خوب،بد، جلف2» را معرفی خواهیم کرد.

به گزارش آی فیلم 2 ، با توجه به اینکه در آستانه برگزاری سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر قرار داریم، سعی خواهیم کرد همه روزه با انعکاس اخبار این رویداد مهم هنری در ایران ، از جنبه های مختلف به بررسی آن بپردازیم.

هفته گذشته اسامی فلم های راه یافته به بخش سودای سیمرغ، یعنی رقابتی‌ترین و مهم‌ترین بخش این جشنواره سینمایی اعلام شده است.

در هشتمین شماره این گزارش ، شما را با فلم سینمایی «خوب، بد، جلف۲؛ ارتش سری» یکی از آثار راه یافته به این بخش آشنا می کنیم.

فلم سینمایی «خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری» ساخته «پیمان قاسم خانی» ادامه‌ای بر فلم سینمایی «خوب، بد، جلف» محسوب می‌شود.

جدیدترین اثر «پیمان قاسم خانی» تنها فلم طنز جشنواره 38 فجر است که گفته می شود در عین طنز بودن ، حال و هوای خاصی دارد.

سری اول این فلم در سی و پنجمین جشنواره فلم فجر حضور داشت و در نوبت اول اکران نوروزی همان سال بیش از شانزده میلیارد تومان تیکت فروخت.

از دیگر نکات «خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری» غیبت «حمید فرخ نژاد» است که در سری اول فلم حضور داشت اما در این قسمت به دلیل اقتضای فلمنامه حضور ندارد.

تاکنون جزییاتی از داستان این فلم منتشر نشده است.

«خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری» اثری پربازیگر محسوب می‌شود و بازیگرانی همچون «پژمان جمشیدی»، «سام درخشانی»، «حامد کمیلی»، «ریحانه پارسا»، «گوهر خیراندیش»، «فرهاد آئیش»، «امیرمهدی ژوله»، «مارال فرجاد» و «شکیب شجره» در آن ایفای نقش می کنند.

جشنواره فیلم فجر مهمترین رویداد سینمایی ایران و منطقه است که از سال ۱۳۶۱ خورشیدی تاکنون معمولا همه ساله در میانه ماه دلو / بهمن در تهران برگزار می‌گردد. تاکنون ۳۷ دوره از این جشنواره برگزار شده‌ که آخرین آن در سال ۱۳۹۷ بود.

همه ساله فلم سازان برتر ایران، تلاش می کنند آثار خود را برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده نمایند زیرا حضور و رقابت در این جشنواره در سرنوشت فلم هایشان تاثیر به سزایی دارد. 

تجربه های سینمایی نشان داده فلم هایی که توانسته اند توجهات منتقدان و مردم را در جشنواره فیلم فجر به خود معطوف کنند، موفقیت بی نظیری در اکران و فروش خواهند داشت.

به بیان دیگر این جشنواره، مجالی برای رقابت حرفوی بین سینماگران ایران است و تبعا باعث شده سینمای ایران همواره در تولید آثار فاخر در جهان پیشگام باشد.

بیشتر بخوانید:

«آن شب» ، اثری کاملا متفاوت از «شهاب حسینی»

«آتابای» داستان مردی که بخاطر عشقش دانشگاه را رها می کند

«آبادان یازده 60» فلمی با موضوع دوران دفاع مقدس در فجر 38

تلاش های پرستاری 35 ساله در فلم سینمایی «ابر بارانش گرفته»

فلم سینمایی «تومان» ؛ ماجرای چند جوان که برای تغییر اوضاع اقتصادی قمار می زنند

ماجرای اعتراضات پنبه کاران به ریاست جمهوری در فلم سینمایی«خروج»

م ح/ ح ح

نظر شما
ارسال نظر