نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي

ایرانگردی

طرز تهیه «دو پیازه» به سبک مردم افغانستان+تصاویر

به گزارش آی فیلم 2، «دو پیازه» یکی از غذا‌های اصیل افغانستان است که شهرت زیادی در بین مردم این کشور دارد و مردم این غذا را در مناسبت های خاص و مهمانی‌های ویژه پخت می‌کنند.

دو پیازه در برخی شهرهای ایران به خصوص «مشهد»، و «هند» هم طبخ می‌شود، اما روش پخت دو پیازه افغانستانی با آنها فرق دارد.

در ادامه با روش تهیه دو پیازه به سبک مردم افغانستان آشنا می شویم؛

مواد لازم:

گوشت: یک کیلو 

پیاز: دو عدد

مرچ سیاه(فلفل) : به مقدار لازم

زرد چوبه: به مقدار لازم

روغن: به قدر ضرورت

سیر: سه عدد

پیاز خرد شده دایروی شکل: هفت عدد

نمک: دو قاشق چایخوری

گوشت گوسفند

طرز تهیه:

در قدم نخست، گوشت و پیاز میده(خورد شده) شده در یک دیگ انداخته، مقدار زرد چوبه، سیر را همراه با یک لیتر آب جوش به آن علاوه نموده و به مدت 50 دقیقه یخنی(آب گوشت) می کنیم.

دو پیازه

در ادامه بعد از آن که گوشت ها را از یخنی(آب گوشت) جدا کردیم، در دیگ جداگانه روغن سرخ نموده و پیاز های خرد شده دایروی را به روغن اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه تفت(حرارت ملایم) می دهیم تا کمی نرم گردد.

دو پیازه

حالا گوشت های یخنی را روی پیاز نرم شده علاوه می نمایم و قدر زرد چوبه، در صورت ضرروت نمک و یک گیلاس یخنی نیز اضافه می نمایم و به مدت 20-15 دقیقه در حرارت ملایم جوش می دهیم.

دو پیازه

در آخر با تزئین سبزیجات و لیمو می توان آن صرف کرد.

دو پیازه

سمیه غفوری زاده

این مطلب را به اشتراک بگذارید