نشرات زنده
فارسی English عربي

ایرانگردی

جشنواره انسی ۲۰۲۰ برندگانش را شناخت

به گزارش آی فیلم2، در حالی که بحران کووید ۱۹ جنبه‌های مختلف جشنواره انیمیشن انسی را تغییر داد، برگزار کنندگان این جشنواره ۱۰ روز زودتر از به پایان رسیدن جشنواره آنلاین، روزگذشته ۲۰ جون (۳۱ جزوا) به رسم هر سال برندگان این دوره جشنواره را  معرفی کردند.

در این مراسم «فاجعه: کودکی مارتا جین کاناری» یا «کالامیتی» ساخته رمی چایه به عنوان بهترین انیمیشین انتخاب شد و جایزه اصلی جشنواره یعنی جایزه کریستال بهترین فلم بلند را برد.

این یک موفقیت دیگر برای انیمیشن فرانسوی‌ها پس از آن است که سال پیش با انیمیشن «بدنم را گم کردم» به عنوان برنده انتخاب شده بودند. سال پیش تر نیز «فونان» محصول مشترک بلژیک، کامبوج و لوکزامبورگ برنده این جایزه شده بود.

فلم روسی «دماغ یا توطئه ماوریکس» ساخته چهره برجسته انیمیشن روسیه «آندری خرژانوفسکی» که برای «شیر ریش خاکستری» در سال ۱۹۹۵ برنده انسی شده بود، در این سال جایزه ویژه ژوری را برد و «بکشش و این شهر را ترک کن» ساخته «ماریوس ویلزینسکی» که در برلیناله با اقبال روبرو شده بود، جایزه برتری ژوری را دریافت کرد.

مستند اتوبیوگرافیکی «جنگ محبوب من» محصول مشترک نروژ-لتونی ساخته «ایلزه بورکوفسکا جیکوبسن» به عنوان فلم برتر بخش «کنتره‌شامپ» انتخاب شد. این دومین سالی است که این بخش برگزار می‌شود تا از استعدادهای نوظهور در سراسر دنیا تجلیل کند.

در این بخش فلمی از کوریای جنوبی ساخته «جائه-هون آن» با عنوان «جادوگر شمن» که سال ۲۰۱۶ در بخش مشارکت ساخت پذیرفته شده بود جایزه برتری ژوری را دریافت کرد.

فلم کوتاه «اودیسه شوووم» ساخته «ژولین بیسارو» جایزه بهترین اثر تلویزیونی انسی را برد.

جایزه هیات ژوری در این بخش به «ببری که برای چای آمد» ساخته «رابین شاو» رسید که محصول بریتانیا است. «خام» از آمازون نیز جایزه بهترین سریال تلویزیونی را برد.

جایزه بهترین فلم کوتاه انسی نیز به «فیزیک شمشیر» ساخته «تئودور آشو» کارگردان نامزد اسکار رسید.

به نقل از مهر، در این بخش جایزه برتری ژوری نیز به «آلبرتو واسکس» کارگردان مولف اسپانیایی برای «خانه بی‌خانمان» اهدا شد.

جشنواره بین‌المللی فلم انیمیشن انسی یک جشنواره مربوط به پویانمایی است که هر ساله در آغاز ماه جون در شهر انسی فرانسه برگزار می‌شود.

شروع این جشنواره به سال ۱۹۶۰ برمی‌گردد. در ابتدا این جشنواره به‌صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۸ به رخدادی سالانه تبدیل گشت.

در این جشنواره کارتون‌هایی که از تکنیک های مختلفی نظیر کارتون پویانمایی ‌شده و کات اوت استفاده می‌کنند به رقابت می‌پردازند.

م ح

این مطلب را به اشتراک بگذارید