ایرانگردی
«کتایون ریاحی» بازیگر پرآوازه ایرانی که بینندگان آی فیلم2 شاهد نقش آفرینی او در سریال پربیننده «یوسف پیامبر» بودند در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار آی فیلم2 درباره پیوند های فرهنگی افغانستان و ایران صحبت کرد.
او گفت: من هیچ وقت ایران و افغانستان را از هم جدا نمی دانم و از طریق شبکه آی فیلم2، به تمام خواهران و برادرانم در کشور افغانستان سلام عرض می کنم .
وی همچنین در این مصاحبه درباره اصالت زبان مردم افغانستان صحبت کرد و ادامه داد: در همین لحظه که شما با من مصاحبه میکنید و حرف می زنید احساس می کنم که شعر می خوانید از بس که زبان دری اصیل و زیباست این زبان، زبان شعرای بزرگ ما است و احساس من این است که تمام ملت افغانستان شاعر هستند.
بانو ریاحی در مورد اشعار «نجیب بارور» شاعر با استعداد افغانستانی گفت : جالب است بدانید من وقتی که شعر «نجیب بارور» را خواندم ، احساس کردم که بعد از مدت ها شعری قلب من را لمس کرد:
هر کجـــا مـــرز کشیدند، شمـــا پُل بزنید
حرف تهران و سمرقند و سرپُل بزنید
وی همچنان درباره تبادلات فرهنگی میان دو کشور افزود: امیدوارم که یک روزی آنقدر صلح برقرار بشود که ما با یکدیگر شعر بخوانیم، فلم و موسیقی بسازیم و فقط کارهای هنری انجام بدهیم.
بانو ریاحی در مورد همکاری و بازی در فلمی افغانستانی گفت: با توجه به دوری من از سینما و تلوزیون اگر روزی به من پیشنهاد بازی در کاری مرتبط با افغانستان بدهند حتما و با کمال میل در آن حضور خواهم داشت هرچند که افغانستان هنرمندان توانا بسیار دارد ولیکن مشتاق ساخت محصول مشترک بین افغانستان و ایران و بازی در آن هستم.
وی در رابطه با سفر به افغانستان افزود : بارها و بارها ار من به خاطر بازی در سریال «یوسف پیامبر» و کرکتر بانو زلیخا، دعوت شده تا به افغانستان و دیگر کشورهای همسایه سفر کنم و امیدوارم در زودترین فرصت به تمام کشورهای عضو اکو و کشورهایی که نوروز را جشن می گیرند، بی مرز سفر کنم.
ریاحی در پایان گفت: من از همینجا درود می فرستم به تمام فارسی زبانان و ایجاد شبکه ای مختص فارسی زبانان غیر ایرانی را یک حرکت عالی می دانم.
درپیوند با این خبر بیشتر بخوانید:
بازیگر سریال «یوسف پیامبر»: ایران و افغانستان یکی هستند
«کتایون ریاحی» بعد از خداحافظی از بازیگری: علاقه مند به نقش آفرینی در فلمی با موضوع افغانستان هستم
دانلود سریال «پهلوانان نمی میرند»
چرا بازیگر کرکتر«زلیخا» بعد از «یوسف پیامبر» از دنیای بازیگری خداحافظی کرد؟
سکانسی از سریال «یوسف پیامبر» با نقش آفرینی «مصطفی زمانی» و «کتایون ریاحی»
مصاحبه کننده: فاطمه اکبری