نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي

ایرانگردی

اولین دوره مسابقات بین‌المللی کنز در افغانستان

اولین دوره «مسابقات بین‌المللی کنز» در حوزه فن‌آوری‌های پیشرفته در سطح جهان اسلام، برنامه و جایزه ویژه‌ای را برای شرکت‌کنندگان از کشور افغانستان در نظر گرفته است. مهلت ارسال آثار برای اولین دوره مسابقات علمی کنز تا 25 جوزای(خرداد) 1397 تمدید شده است.

به گزارش آی فیلم 2 ، رقابت علمی کنز (Knowledge Application and Notion for Society) رقابتی در زیرمجموعه جایزه جهانی «مصطفی»، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که میان دانش‌پژوهان، دانشجویان و اساتید (زیر ۴۵ سال) برگزار می‌شود.

«جایزه مصطفی(ص)»، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یک بار از طرف بنیاد مصطفی(ص) به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود.

نام مسابقه علمی «کنز» از حدیث پیامبر گرامی اسلام گرفته شده که می‌فرمایند: «مثل الّذی یتعلّم العلم ثمّ لا یحدّث به کمثل الّذی یکنز الکنز فلا ینفق منه» حکایت کسى که علم آموزد و از آن سخن نگوید، چون کسى است که گنجى نهد و از آن خرج نکند».

در رقابت علمی «کنز»، دانش‌پژوهان، دانشجویان و اساتید زیر ۴۵ سال ایده‌های علمی و فن‌آوری خود را در قالب یک ارائه تصویری  ۳ الی ۵ دقیقه‌یی در عرصه‌های سلامت، فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، آب و محیط زیست، انرژی و اقتصاد، از طریق وب‌سایت مسابقات به نشانی kans.mustafaprize.org عرضه می‌کنند.

مهلت ارسال آثار برای اولین دوره مسابقات علمی کنز تا ۲۵ جوزای(خرداد) ۱۳۹۷ تمدید شده است.

حال در شرایطی که در ماه دلو سال گذشته فراخوان اولین دوره مسابقات علمی کنز منتشر شده، دبیرخانه این مسابقات می‌گوید که گروه HITECH متشکل از مهندسین و متخصصین افغانستانی با شعار «سلام به فن‌آوری‌های پیشرفته» با هدف ایجاد زیرساخت لازم برای بسط و گسترش راه‌حل‌های فن‌آورانه و نوین پا به عرصه گذاشته و در بخش ویژه افغانستان، همکار دبیرخانه اولین دوره مسابقات کنز می‌باشد.

به نقل از فرهنگ پرس ، دبیرخانه اولین دوره مسابقه علمی کنز خاطرنشان کرده است: «با این‌که مسابقه کنز برای جوانان تمام کشورهای اسلامی برگزار می‌شود، دبیرخانه مسابقه در اولین دوره با همکاری گروه HITECH برنامه ویژه‌ای برای شرکت کنندگان از کشور افغانستان دارد. بدین منظور، علاوه بر این‌که آثار ارسالی از افغانستان همانند دیگر آثار به داوری گذاشته می‌شوند، برای بهترین اثر ارسالی از دید هیأت داوران، جایزه‌ای نفیس تعلق می‌گیرد».

م ح

این مطلب را به اشتراک بگذارید